2x met de klanteservice gesproken eerste keer omdat ik een fout huisnummer had ingevuld , tweede keer omdat ik een vraag had. Beide keren super aardig en correct geholpen. Na mijn tweede vraag moest er iets bij de leverancier van de betreffende bloempotten worden nagevraagt. Ben daarna ook weer direkt terug gebeld met het antwoord. Helamaal TOP.

Vlotte bestelling, perfect verpakt en geleverd.

Snelle levering.

Ben heel blij met de bloembakken

Zaterdagmorgen de eerste twee bakken geleverd en tot mijn vreugde vandaag maandag de laatste, beiden vroeg in de morgen zodat ik deze zelf in ontvangst kon nemen, nu maar hopen op een mooie lente en zomer

perfect

Prachtige plantenbakken en uitstekende hulp zowel telefonisch als via de mail toen ik vragen had over de gaatjes die er nog ingeboord moesten worden.

Spetterend

Prachtige bloempotten in een geweldige kleur ontvangen . Zeer snelle en correcte verzending. Super blij ermee. Ze staan al met bloemen in te pronken in onze tuin.

Doen wat ze beloven!l

Hartstikke mooie bloembakken. Meteen de andere dag in huis. Hartstikke fijn. Bedankt voor de goede service.

Elders goedkoper? Dan gewoon daar bestellen!

We hadden twee prachtige grote Elho plantenpotten besteld voor buiten. Na de bestelling te hebben geplaatst en betaald, bleek echter dat ze elders goedkoper waren maar er kwamen dan nog wel verzendkosten bij. Graag wilde ik mijn bestelling laten staan maar heb ik toch even telefonisch contact gezocht met de vraag om mij toch iets tegemoet te komen. Dit wilden ze absoluut niet doen en toen bleek dat de afgesproken levertijd ineens ook 1 tot 2 dagen later was, heb ik mijn bestelling maar geannuleerd! Kennelijk hechten ze geen waarde aan hun klanten, erg jammer! Dan maar naar de concurrent toch?

Bestelling bleek tijdens verzending beschadigd. Er is zeer snel een nieuwe gestuurd. Kortom betrouwbare en prima webwinkel.

Super mooi aanbod en super aanbiedingen!!!

Ruime en mooie keuze van kwaliteitsvolle bloempotten. Diverse kleuren. Ik heb zin opnieuw een bestelling te plaatsen binnenkort.

Je recommande!

Excellent service et livraison rapide!

uitstekend

uitstekend

Mooie producten voor een goede prijs

Wij hebben mooie grote bloempotten gekocht. De levering liet wat op zich wachten, maar we werden keurig op de hoogte gehouden. Prima service.

Precies wat ik wou en heel snell geleverd

Weken was ik op zoek naar een degelijk water-reservesysteem voor mijn plantenpotten, zodat die bij een paar weken afwezigheid niet meteen droog komen te staan ; op jullie site vond ik de "water-inserts" van Elho. Meteen besteld en de dag nadien in huis! Na 3 weken proef nu heel tevreden. Werkt prima. Bedankt nog!

Netjes geleverd!

Snelle en nette levering van een bloempot. Ben zeer tevreden met het product en ook met de prijs. Op meerdere sites verkrijgbaar, maar hier het voordeligst. Daarnaast ook duidelijke en snelle communicatie. Vandaar 5 dikke sterren!

Eerste keer dat ik hier bestel. Scherpe prijzen en snelle levering.

We zijn heel tevreden over onze aankoop . De bestelling is rap geleverd en de kwaliteit is top ! Dank u wel !

Snel verzonden

Enorm snel verzonden. Product in goede staat aangekomen, wel wat vuil.

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel goede ervaring!

Vlotte ervaring

Vlotte behandeling

Geweldige service.

Elho bloempot gericht. Uiteindelijk was de verkeerde geleverd en vond ik de maar ook te groot. Er werd gelijk een nieuwe klaargezet en het verschil stond na een paar dagen op mijn rekening. Vooral de communicatie en afstemming was perfect, daar kan menig internet winkel en voorbeeld aan nemen.

super

Niet overtuigend

De levering liet lang opzich wachten. Heb na 2 weken nog gebeld wanneer de levering zou komen. De produkten zijn wel prima.

Hmmmm....

Telefonische service heel goed Retourneren slecht ... zelf retourbon printen en 7,20 verzendkosten betalen . Ben benieuwd of ik dat ook terug krijg !

Commande facile et livraison rapide

Site très facile d'utilisation, commande et livraison très rapide sur la Belgique. Je recommande!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis