Wacht al 2 weken op een bestelling

Zou niet snel nog een bestelling plaatsen. Wacht nu al 2 weken ,en al 3 keer telefonisch contact gehad.

Helemaal ok!

De bloempotten werden snel geleverd zoals beloofd. Ze zijn inderdaad goedkoper dan in de winkels in Belgie. We zijn heel tevreden met onze aankoop.

Top service per mail..houde ze contact..

Erg tevrede goede service..was niet op voorraad per mail layen weten..top

Goede levering, geweldig product!

Wat een geweldige verticale toren van Elho. Hier ga ik met veel plezier mijn aardbeienplantjes in zetten voor een maximale oogst op kleine oppervlakte.

De levering is correct en snel gebeurd, doch op mijn adres van vroeger. Ik had mijn nieuwe adres doorgegeven, maar blijkbaar heeft men zich toch nog vergist. Geen probleem, de bewoners op het vorige adres hebben de bestelling aangenomen en mij verwittigd.

Snelle bezorging, goed verpakt. Prima!

De bestelling was piekfijn in orde, en kwam snel en goed verpakt aan.

Snelle levering en goede communicatie

Zeer positief over de communicatie; status van de bestelling. Verder overzichtelijke website en snelle levering.

Perfecte levering

In eerste instantie verkeerde kleur bloempotten ontvangen. Werd heel snel hersteld, na telefonisch contact. Vriendelijk personeel.

Top levering en materiaal

Alles perfect verlopen van levering. Product zoals omschreven en goed verpakt.

Kadootjes geven worden leuk!

Bloempotten voldeden aan de verwachtingen. Levertijd van 3-6 dagen is realistisch gebleken.

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Product voldoet aan de voorwaarden wat op de website vermeld staat. Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel

Ik had een verstelling gedaan, maar fout gemaakt. De klantendienst heeft mij snel en goed geholpen. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen

Mooie bloempotten

Snelle reactie en levering. Helaas waren er maar 2 van de drie potten. Maar binnen een week was de derde pot er ook.

Snel geleverd. Alles top in orde!

Helemaal blij, prachtige regenton

Snel en gemakkelijk online shoppen

Gebruiksvriendelijke website Snelle levering Mooi assortiment aan Elho producten

Ophalen, top!

Duidelijke webshop met afhaal mogelijkheden in Hellevoetsluis

De bloemenpotten netjes verpakt en op de afgesproken datum geleverd.

KWALITEIT VAN LEVERING

BESCHADIGDE VERPAKKING EN INHOUD

Betrouwbaar, snel en efficiënt in afhandeling.

Reeds 9 bloembakken besteld en alles conform toezegging afgehandeld. Niet alleen bijzonder mooi en functioneel maar vooral,prettige betrouwbare service.

Goede ervaring

Na lang zoeken, de ideale planten pot gevonden bij Whispel, aan een goede prijs. Super snelle levering! Ik had blijkbaar wel de verkeerde kleur besteld, maar de klanten service was super vriendelijk en behulpzaam om de pot te kunnen omruilen.

Snelle en goede service

Plantenbakken besteld van elho. Goede en snelle service. Super tevreden.

Prima fijne service

Fijn bedrijf. Duidelijk in communicatie. Stond helaas foutieve voorraad vermelding op de website aangegeven bij het product wat ik bestelde (Elho raincatcher) maar hebben dat prima gecorrigeerd.

Goede communicatie en goede service

Mijn bestelling zou wellicht iets later bezorgd worden als op de site werd aangegeven. Whispel stuurde me diezelfde dag een mail dat de levering misschien later zou komen. Ze hebben me op eigen initiatief steeds op de hoogte gehouden. Top service! Dank u wel.

snel geleverd en mooie buitenpotten die ik ook voor binnen gebruik

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis