Snelle en acurate levering. Ze doen wat ze beloven.

Tevreden

Goede prijs, snelle levering, leuk dat ze dozen hergebruiken! Toppie!

goed product netjes afgeleverd

bestellen ging makkelijk. product voldoet aan alle eisen. keurig afgeleverd.

Goede service, mag ietsje sneller.

Goede duidelijke website. Het verzenden was oke, maar mocht naar mijn mening een klein beetje sneller.

matig

tijdens het bestellen twee a drie dagen in werkelijkheid heeft het 10 dagen geduurd voor ze binnen waren Jammer De kwaliteit van de vazen is goed

Goed na telefoontje

website is onduidelijk

Slechte ervaring

Produkt besteld en vermeld als in voorraad. Maar niet beschikbaar en zeer lange termijn bij de leverancier. Geen communicatie daarover van Wishpel-bloempotten.nl. Ik heb moeten schrijven na 10 dagen on de informatie te krijgen. Terugbetaling gevraagd

Mooie potten

Ik heb 2 Elho potten besteld mooi glanzend wit. Snelle levering en goede communicatie via de mail over de stand van de levering

Lang gezocht naar dit model plantenbak! Eindelijk gevonden en snel geleverd!

Prime webshop.

Recentelijk wat Elho spullen besteld inclusief een nieuwe lamp. Helaas zat er wat extra levertijd op een paar producten. Maar na navragen via de chat (snelle reactie) was me al snel duidelijk wanneer m’n bestelling binnen zou komen. Alles is in goede conditie geleverd en de verpakkingen waren allemaal intact. Bestel hier zeker opnieuw wanneer ik weer (binnen)potten nodig heb.

Levering termijn 3keer overschrijden

voor 450 euro aan planten potten besteld van Elho , levering 3-6 werkdagen . Na 10 werkdagen nog steeds niets ontvangen . Diverse emails gestuurd , slechts 1x reactie met antwoord dat het de volgende dag geleverd zou worden door GLS . Dit is nu ook al weer 4 werkdagen geleden. Slechtste webshop die ik in jaren heb meegemaakt. Absoluut NIET aan te bevelen ondanks de mooie collectie. Laat ze eerst maar eens de zaken op de rails krijgen

Top !

Snel geleverd , scherpe geprijsd

netjes geholpen

ik had een vraag gesteld per telefoon. gewoon heel netjes geholpen.

prima service

De levertijd zou iets vlugger mogen zijn...

Uitstekende service

Gewoon gewéldig

Een pareltje!!!

Super blij ermee! Hij is Heel mooi en stijlvol! Eerst wilde ik hem buiten zetten dat was de bedoeling tenminste maar toen die binnenkwam heb ik besloten om die in de woonkamer kamer laten staan! En de verlichting maak het af! En Zo op afstand bedienen! Top wat een gemak!

Slechte service

Helaas is onze ervaring slecht! Voor totaal bijna €500 besteld, middels 2 bestellingen. Eerste bestelling verkeerd adres, dus ging niet goed. Tweede bestelling niet volgens beloofde termijn bezorgd, vergeten...... toen is het geregeld en helaas niet compleet weer gebeld, voor de zoveelste keer. Daarna nazending gehad. Zeer vervelend, voor niets dingen geregeld met werk ivm bezorging!

Trage bezorging en onvolledige levering

Helaas bleek het door ons bestelde produkt (een regenton) pas na 3 maanden leverbaar en bleek op moment van verzending dat een aan sluitstuk niet meer leverbaar was. Niet zo tevreden dus

Netjes geleverd

In eerste instantie werd een verkeerd product geleverd. Wel hetzelfde product, echter te groot. Het is netjes opgelost en nu heb ik de juiste grootte ontvangen. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.

nette afhandeling

Verzend tijd is te lang... ....

sterke prijs kwaliteit

Sterke prijs voor een goed product, levering was volgens de vooropgestelde afspraak.

Het zijn precies de potten zoals ik ze bedoelde

Ze hebben een mooie matte kleur zodat het keramiek lijkt. Ik verheug me erop de planten erin te zetten die nu in wat vergane rieten ‘potten’ in de tuin staan.

Goed assortiment en snelle levering

Mijn bestelling bestond uit bloempotten uit de serie Elho B.For Original. Netjes verpakt en snelle levering. Ook veel maten beschikbaar van deze serie.

Supergoede afhandeling

In zijn geheel goed bewerkt

Interessante prijzen, mooie bloempotten.

Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik de mooie Elho bloempotten in een speciaalzaak had gezien. De prijzen op de site waren echter veel interessanter, dus kon ik snel beslissen.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis