Supergoede afhandeling

In zijn geheel goed bewerkt

Interessante prijzen, mooie bloempotten.

Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik de mooie Elho bloempotten in een speciaalzaak had gezien. De prijzen op de site waren echter veel interessanter, dus kon ik snel beslissen.

Na een foutieve levertijd netjes afgehandeld en geannuleerd

Mijn bestelling betrof een grote bloempot van Elho. Door de actie van Wishpel-bloempotten.nl waarin 25% korting gegeven werd ben ik overgehaald bij hen te bestellen. toen de verwachtte levertijd van 3-6 werkdagen op de laatste dag zat hebben we eens naar de recensies gekeken. De recensies waren erg wisselend en gingen veelal over levertijden die niet gehaald werden. Ik besloot een mail te sturen met de vraag wanneer onze 80cm bloempot verwacht werd. Ik kreeg vrij snel een teleurstellende mail terug met de melding dat er iets misgegaan was bij de leverancier en de pot nog niet in bestelling was. Het zou nog een weekje duren. Er kwamen meteen al ernstige vraagtekens bij ons op door het lezen van de recensies. Vrienden attendeerden mij erop ergens een bloempot op voorraad gezien te hebben dus we hebben de keuze gemaakt de opdracht te annuleren en de andere pot op te halen. het betaalde bedrag werd netjes enkele dagen later terug gestort.

Prima communicatie, vriendelijke behandeling Snelle afwerking Erg netjes

Snelle levering & scherpe prijs

Scherpe prijs voor een bloempot. Snelle reactie en uitstekend geleverd

Netjes geleverd

Goed product en snel geleverd. Mooie eenvoudige bloempotten van Elho

Zorgvuldig verpakt en geleverd

Ook met een grote bestelling wordt alles netjes in een doos verpakt

Geleverd wat besteld is, op tijd.

Geleverd wat besteld is, op tijd geleverd.

snelle levering! Goed verpakt

Grote verpakking

4 schotels verpakt in een doos waar ze 8x inpassen.

Foute levering en tweemaal zendkosten

Ik vind het onaanvaardbaar dat ik de retourkosten van een foute levering moet ophoesten. En nog even dit : de verpakking van de juiste levering was benedenmaats

Goed verzorgd

Onze bestelling kwam binnen een redelijk tijd binnen, netjes verpakt.

Toen een onderdeel ontbrak werdt het direct nagestuurd! Kan overal gebeuren toch we werken overal met mensen!

Geweldige service

Via de overzichtelijke website en keuze uit een zeer ruim assortiment heb ik een bloempot besteld . De levering was snel! Ik had uiteindelijk een verkeerde maat bloempot besteld. Dom van mij!!Deze heb ik zonder problemen retour gezonden . Ik kreeg een keurige mail dat het product in ontvangst genomen was en binnen 3 dagen had ik mijn geld weer op de rekening. Kortom geweldige service!

Snelle levering, correcte prijzen

Snelle levering, correcte prijzen.

Alles was in orde

Geen problemen

livraison longue et erronée

De levering arriveerde een maand na het plaatsen van de bestelling. Bovendien heb ik een ander artikel ontvangen dan ik had besteld

100%

Alleen heeft het heel lang geduurd voor de regen ton kwam

Superservice

Geen grote bestelling gedaan online voor een kleine 20 euro. Gebeld met jullie over wat de verzendkosten zouden zijn. Gesproken met Roxanne en zij vertelde me dat het ook per brievenbuspost verstuurd kon worden omdat het kleine en lichte spullen waren. Ze legde uit hoe ik het online moest invullen. Na de post ontvangen te hebben nogmaals met haar gebeld dat ik de portokosten nog zou moeten betalen, maar ze zei dat het service was. Heel blij met jullie bedrijf.

Gewoon super!

Vanwege een verjaardag had ik een speciale vraag, daar kreeg ik gelijk een mailtje op terug. Het cadeau is uiteindelijk op tijd gekomen. Top service!!!

Nog steeds niets ontvangen

Duurt wel erg lang..

Duidelijkheid en kwaliteit.

Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat er een artikel niet op voorraad was, met een volgend bericht dat het wat langer zou duren. Ondanks dat supermooie bloempotten! Erg tevreden en plantjes blij met de nieuwe potten! Raad webshop en bloempotten zeker andere aan!!

Fantastische ervaring met een topbedrijf

Op woensdag 16 september heb ik mijn bestelling ontvangen van Wishpel-bloempotten. Het was boven verwachting goed. Hele mooi bloempotten van Elho, die zeer goed waren verpakt. Dat allemaal voor een zeer mooie prijs. Ben er superblij mee. Wishpel-bloempotten.nl krijgt van mij een dikke tien.

Elho Loft Urban Flower Bridge 30 cm - Kers

Ik ben zo blij met de Elho Loft Urban Flower Bridge 30 cm kleur kers pot. Ik heb 2 stuks gekocht voor op het balkon. Ik word er iedere dag vrolijk van als ik nu naar buiten kijk. Geen saai uitzicht meer maar mooie fleurige bloemetjes in een mooie pot. Wat een pot kan doen met een mens. Ongelooflijk. En geen spijt van.

Top .! Top!

Kreekweg 2