Snelle en correcte service

De levering van mijn bestelde artikelen liet wat langer op zich wachten door onvoldoende voorraad bij de leverancier, dit werd echter snel door de klantenservice aan mij gemeld met ook een nieuwe te verwachten levertijd. Deze was slechts 1 weekje later dan normaal en de artikelen werden op tijd in België geleverd. Top service, zeker in deze tijden!

Snel en netjes geleverd

Bestellen is makkelijk met veel betaalmogelijkheden (incl. VVV-bonnen, dat zie je niet vaak). Veel keuze ook. Goeie webshop!

Zeer correcte service en goede prijs/kwaliteit

Vele site bezocht om Elho produkten te vinden deze was zeer duidelijk met correcte prijs/kwaliteit

Denken mee in oplossingen

Wij hadden een regenton besteld, waar bij aflevering een forse deuk in bleek te zitten. Na een paar dagen in de zonneschijn was de deuk wel een stuk minder, maar helaas niet helemaal weg. Aangezien wij het niet zagen zitten om lang te moeten wachten op een nieuwe ton, werd ons een reductie aangeboden op deze ton. Top service!

Tevreden klant

Dat wat ik zocht heb ik bij jullie gevonden. Mooi resultaat. Enige opmerking: er wordt veelvuldig melding gemaakt van gratis verzending boven de €50, echter toen het te betalen bedrag opdook moesten plots toch verzendingskosten betaald worden (want die gratis geldt niet voor België). Gelieve dit er dan ook steeds bij te vermelden (met een asterix bv.).

Levering bestelling duurde langer dan normaal, diverse keren gebeld en gemaild. Uiteindelijk na 3 weken alles geleverd.

vlotte levering

prima afspraak, op voorziene tijd geleverd, helemaal correct

Correcte levering en info op de site

De website is duidelijk en correct. De levering snel en verzorgd.

Satisfactory experience.

Ordered a plant pot which arrived damaged. Was promptly offered an exchange or compensation. I accepted compensation, which is still to go into my account, but I am sure it will shortly.

Very well and quickly informed about delay in my delivery. Good prices and pleasant customer service

To receive your mail in french or english would be fine as well

Niet wat ik had verwacht.

Vragen om een recensie terwijl ik al sinds half april op mijn bestelling zit te wachten en nog steeds niks binnen heb vind ik vreemd. En natuurlijk speelt Corona een rol. Maar ik verwacht wel dat al je automatiseert je wacht met recensies tot het product afgeleverd is. Voor de rest best gelopen! Mvg Peet,

Een topsite

Na lang gezocht te hebben naar een site om mooie en redelijk geprijsde bloempotten te vinden, vond ik eindelijk mijn geluk bij wishpel-bloempotten.nl Nicolas G, Frankrijk

alles naar wens

niettegenstaande alle perikelen rond het corona virus is de bestelling van mijn bloembak relatief vlot verlopen

Gevonden waar ik naar zocht

Ik heb hier de Elho Pure Soft Round High 40 cm - Antraciet kunnen vinden voor de scherpste internetprijs. Binnen aanzienlijke tijd bezorgd en was goed ingepakt. Ik heb geen contact met de klantenservice gehad want dat was (gelukkig) niet nodig dus daar kan ik niks over zeggen. Ik raad Whispel-bloempotten aan.

Vreselijk

Mijn bestellingen is nooit toegekomen en ik krijg geen reactie op mijn mails.

Geen service en geen terugkoppeling van bestelling

Nog even en er is een maand voorbij dat ik besteld heb, direct betaald bij bestelling en daarna geen enkele reactie op mail (3 stuks) en als je belt een bandje, werkelijk schandalig! Denk dat ik mijn geld kwijt ben :(

geen aanrader

geen aanrader als je bestelling vlug wul hebben schandalig lang wachten terwijl ik zelfde bestel via bol.com heb ik dag erop

Goede en snelle communicatie

Bloempot besteld maar deze bleek langere levertijd te hebben en niet op voorraad. Dit werd netjes via mail gemeld. Niet fijn op zich want had pot snel nodig. Dus bestelling geannuleerd. Ik kreeg snel bevestiging via mail en ook snel het geld teruggestort. Op verzoek kreeg ik ook snel de creditnota (was zakelijk). Dus al met al netjes en snel opgelost.

Ik zocht een specifiek product wat niet standaard wordt bijgeleverd bij de balkonbloempotten van Elho die ik elders gekocht had. Het betrof de klemmetjes waarmee je de pot kunt vastzetten aan je balkonrand. Wishpel had het in huis. Op de website stond ook duidelijk vermeld waarvoor het bedoeld was. Ik werd via de Wishpel site dus beter geholpen dan in het tuincentrum. Aanrader.

Mooi product voor een super prijs

Mooie bloempot precies als op de foto en hij was veel goedkoper dan in andere winkels

fantastisch

goede service en goed materiaal

prima, superservice.

Er zat een fout in de online bestellijst. Dit via mail doorgegeven, er stond bij dat een reactie ivm met de drukte door de corona langer kon duren. Ik heb de dag erna al meteen antwoord ontvangen hoe ik de bestelling wel kon plaatsen. Goede service.

prima.

goedkope levering maar duurde best lang.

Bestellen ging eenvoudig

Bestellen ging goed. Maar de levering was meer dan een week te laat. Service was goed en duidelijk.

Een kleine COVID 19 vertraging bij de levering.

Bestselling in goed orde ontvangen en al in gebruik. Kwaliteit zoals verwacht. Enkele dagen vertraging bij de levering, maar dat is in coronatijden te verwachten.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis