Goed contact

Bloempotten besteld maar helaas onvolledig binnen gekregen. Ipv 3,2 na telefonisch contact werd er netjes vermeld dat ze vergeten waren een mail te sturen dat er een nalevering kwam. Deze was er binnen een week. Netjes opgelost

Perfecte levering.

Alles zoals verwacht. Correcte prijs en correcte levering.

Super, ik ben echt zeer goed geholpen

Ik had bloembakken besteld, deze met ongeveer 10 dagen (corona tijd) binnen gekregen. Alleen waren ze stuk, dit kan helaas gebeuren. Ik heb een mail gestuurd en binnen een week heb ik 3 nieuwe 'hele' bloembakken gekregen.

Bestelling ging fout, super opgelost.

Door de corona tijd heel begrijpelijk dat de verzendtijd langer duurt. Dat was voor mij geen probleem. Mijn bestelling stond er al even. Deze was nog niet compleet. Er werd netjes contact opgenomen om iets aan te passen, zodat deze verzonden kon worden. Weer iets langer dan een week niks gehoord. Zelf even gebeld. Mijn bestelling was spoorloos. Dit ging uitgezocht worden. Dezelfde dag nog bericht gekregen dat de bestelling met risico op dubbel bezorgen klaargemaakt ging worden. Deel 1 is aangekomen en de rest komt als het voorradig is. Super opgelost van wisphel.

Ik kom nog terug!

Doordat het door mij bestelde niet op voorraad bleek te zijn bij de leverancier kreeg ik een beleefde mail met de volledige uitleg. Eveneens kreeg ik de keuze om ofwel te wachten ofwel afzien van de bestelling met teruggave van het betaalde bedrag. Ik heb het al anders meegemaakt! Ik kom nog terug!

Mooie bloempotten van elho voor een goede prijs

Goed overzichtelijke webshop, eenvoudig te bestellen en een correcte en snelle levering

Beste prijs en nette levering

De beste prijs voor de Elho potten die ik heb kunnen vinden (de grotere exemplaren dan) en ook keurig en op tijd geleverd. Prima dus!

Slecht! Na 10 dagen nog mijn bloempotten niet ontvangen....

Na 10 dagen mijn bestelling nog niet ontvangen. Waardeloos!

Mooie planten

Mooie planten, snel geleverd. Een tip: gekleurde plastic pot zonder gaatjes zou t voor de klant mooier en gemakkelijker maken

Snelle levering maar de klant is geen koning

Wij hebben al 4 bloembakken voor aan de balustrade van ons balkon. Er zitten twee zogenaamde "fixators" bij de bloembak. 2 per bak. Er zijn 2 fixators van het balkon gewaaid. Wij hebben nieuwe besteld maar die bleken na levering niet te passen. Helaas zijn die ook niet meer te krijgen. Het blijkt dat wij een oud model bloembak hebben. Sinds 2,5 jaar wordt deze fixators niet meer gebruikt. We moeten dus de hele bloembak vervangen. We hebben het geld voor de fixators terug gekregen. Dat was binnen een paar dagen geregeld. We zitten wel met een bloembak waar we niets meer aan hebben.

Mooie producten goed geleverd

Ik heb twee bloempotten besteld en eerder dan de verwachte levertijd geleverd gekregen. Netjes verpakt en in goede staat afgeleverd. Ook nog met een mooie korting dus ik ben tevreden.

uitstekend

bestelling gedaan 2in1 regenton 300l deze bleek achteraf tijdelijk niet leverbaar maar 1 week later keurig thuis afgeleverd zeer goed verpakt

Mooie potten, goed verpakt waardoor geen beschadigingen.

Mijn ervaring is goed. Potten zijn super mooi, goed verpakt en op de dag bezorgd die is afgesproken. Zal hier vaker wat bestellen.

Alles ging naar wens

Product nog steeds niet geleverd, communicatie nul

Heb er alle begrip voor dat ivm COVID-19 levertijden langer zijn dan normaal, er wordt echter niet over gecommuniceerd. Zo langzamerhand vraag ik me af of ik mijn geld kwijt ben aan een of andere louche website

Ik kwam terecht bij deze webwinkel omdat die in de lijst van officiële dealers stond op de website van elho. Na hele weken op zoek te zijn naar een brede assortiment kweekpotten van alle maten, heb ik hier eindelijk alles kunnen vinden wat ik wilde. Ook qua communicatie was mijn ervaring super: enkele artikels in mijn bestelling liepen vertraging op door de uitzonderlijke corona omstandigheden, niettemin kon de klantenservice een goed compromis bieden.

eindelijk kweekpotten in grote formaten en ook nog duurzaam

Ik zocht de meest eenvoudige kweekpotten in grote formaten, wat dus echt moeilijk te vinden is. Deze Ehlo-verdeler heeft ze gelukkig wel (en ze zijn best strak qua ontwerp). Daarnaast heeft Whishpel een ontzettend ruim aanbod van andere potten. De prijzen zijn eerlijk en de levering naar België snel. Het mooie is dat de kweekpotten ook nog eens uit gerecycleerd materiaal gemaakt zijn, wat voor mij erg belangrijk is. Heel blij mee, voor herhaling vatbaar!

ruim voldoende

Dat ik goed geholpen ben

Erg mooie pot en snelle levering

Savonds besteld en 2 dagen later in huis. Zeer mooie bloempot die aan alle verwachtingen voldoet. Heldere mailwisseling

snel verzonden

Snel verzonden, goede service en kwalitatief goede producten.

Snel en goed

Snelle en goede levering

Voordelig,gemakkelijk en perfecte sevice !

Zonder zorgen en kwaliteit !

Goede service. Ik kreeg een prettige mail dat de spullen later geleverd zouden worden. Uiteindelijk eerder dan verwacht. Hergebruikte verpakking is ook goed.

Prachtige bloempotten

Goed verpakt en een paar dagen later geleverd dan voorzien, maar we begrijpen de situatie! Goed op de hoogte gehouden. Prima !!!

Professionele en vriendelijke service

Wegens de Corona crisis en daardoor veel orders, duurde mijn bestelling wat langer dan anders, maar ik werd prima op de hoogte gehouden middels vriendelijke mails en kreeg de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Dat heb ik niet gedaan, omdat ik Whispel-bloempotten de omzet gun en vanwege de goede service. De bloempotten waren goed verpakt en helemaal in orde aangekomen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis