Stevige kwaliteit, snel en correct geleverd.
Beste Ingrid, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik had een online bestelling gedaan, betaald en bevestigd. Enkele dagen later kreeg ik een mail dat enkel de helft van mijn bestelling voorradig was en er bijgevolg een weekje later geleverd zou worden. Ik vond het bewonderenswaardig van dit éérlijk te melden, hoewel ze zich perfect achter de vertraagde leveringen door het corona-gebeuren hadden kunnen verschuilen zónder me te verwittigen! Chapeau !!
Beste Anne, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ondanks een probleem met de voorraad toch nog op 4 dagen geleverd. Super blij met mijn potten van elho.
Beste Veerle, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zie boven
Beste Marcel, Het is inderdaad erg vervelend dat er een steunbeugel ontbreekt. Kunnen wij hierin nog iets betekenen en zo ja, wilt u ons dan benaderen via het volgende e-mailadres: [email protected] of via het telefoonnummer van Wishpel webshops +31 (0)181 462 432. De levertijden zijn op dit moment langer door het coronavirus. Het is zowel druk bij ons als bij de postbezorgers waardoor het vertraging op kan lopen, excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles is naar wens gedaan. Bestellen online verzenden en de aflevering
Beste Ans, Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik kocht 2 potten voor buiten te hangen, twee dagen later had ik ze thuis. Tijdens de coronacrisis veruit de snelste levering die ik gehad heb!
Beste Kirsten, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering ging vlot en de kwaliteit van de producten is erg goed. Ik ben uitermate tevreden en zou zo weer bestellen.
Beste Gert-Jan, Ontzettend bedankt voor deze positieve reactie. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede kwaliteit
Beste heer/mevrouw, Super bedankt voor jouw recensie. Wij hadden niet blijer kunnen zijn met jouw cijfer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De poten voldoen aan de verwachtingen die we ervan hadden
Beste John, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Na jaren eindelijk is goeie bloempotten gekocht. Ze zijn prijzig maar tot nu toe zijn ze het waard. Ook erg handig dat er wieltjes onder zitten.
Beste Jacqueline, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik was al lang op doen naar een bepaald bloemenbak, die nergens meer te vinden was. De bestelling verliep goed en ik had alles binnen kort in huis. Alles was in goed conditie en precies waar ik op zoek naar was.
Beste Liesa, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zelfs tijdens deze Corona tijden werd mijn bestelling vrij snel geleverd, waarvoor dank. Op Whispel vond ik mooie Elho bloempotten aan een zeer goede prijs en in mooie originele kleuren die ik nog nergens anders was tegen gekomen! Bedankt voor de goede service !
Beste Lore, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Uitstekende kwaliteit voor meer dan correcte prijs, snelle levering
Beste Patrick, Ontzettend bedankt voor deze positieve reactie. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Vindt het bestelproces te wensen over laten. Heb nu 3 x iets besteld zonder een bevestiging van mijn bestelling te krijgen. Erg onhandig. Dit 2 x nagebeld en deze onvolkomenheid gemeld. 3e keer weer geen bevestiging. Moet echt veranderd worden anders vind ik het bestelproces te weinig transparant om nog te bestellen er zijn tenslotteeer aanbieders.
Beste Maria, Dit is vervelend om te horen, excuses hiervoor. Normaal hoort u een bestelbevestiging te ontvangen. Ik kan op dit moment niet zien waardoor u dit niet krijgt. Misschien is uw e-mailadres onjuist ingevuld? Nogmaals onze excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima duidelijke communicatie, snelle levering goede prijs kwaliteit verhoudingen. Keurig verpakt.
Beste Linda, Bedankt voor dit geweldige cijfer. Wij zijn erg blij dat alles zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ondanks de Corona crisis en de daar uit voortvloeide problemen voor bedrijven zijn mijn bestellingen altijd binnen en redelijke tijd bezorgd. De bestellingen waren prima verpakt en zijn door mij in een uitstekende conditie ontvangen
Beste Koos, Super bedankt voor jouw recensie. Wij hadden niet blijer kunnen zijn met jouw cijfer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Positieve ervaring. Mooi en goed aanbod. Website is klantvriendelijk. Houden zich aan de afspraak. Top!
Beste Natasja, Erg fijn om te lezen dat u zo blij bent met onze service. Wij zullen er in de toekomst alles aan doen om dit zo te houden. Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle verwerking van bestelling. Conform waarschuwing een tweetal dagen later dan we gewend zijn. Al 4 keer besteld. Perfect
Beste Ben, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede prijs, groot assortiment en snel oplevering
Beste Anna, Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij hopen u in de toekomst weer net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
snelle levering, mooi product
Beste Joelle, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Elho bloempotten waren goed verpakt en waren snel geleverd. Uitstekende service!
Beste Luc, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooie kwaliteit, supersnelle levering! Waaauw chapeau in deze tijden!!! Ik ga de website zeker aanbevelen aan vrienden: gebruiksvriendelijk, correcte prijs, mooie kwaliteit, ... Bij toekomstige aankopen bekijk ik zeker de website om mogelijkheden te bekijken.
Beste Sofie, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Top zou het iedereen aanraden
Beste Elly, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ok
Beste Nathalie, Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik bestelde Elho bloempotten en deze werden netjes verpakt binnen de vooropgestelde tijd geleverd. Perfect dus, niets op aan te merken.
Beste Annick, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis