Goede prijs en snelheid
Beste Peter, Super bedankt voor jouw recensie. Wij hadden niet blijer kunnen zijn met jouw cijfer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
mijn bestelling is nog niet toegekomen maar het telefonisch contact was zeer aangenaam
Beste Marie-Thérèse, Bedankt voor uw recensie. Als het goed is heeft u inmiddels de producten ontvangen. Wij hopen dat dit naar tevredenheid is gedaan. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
We bestelden 2 grote bloempotten van Elho. Onze bestelling kwam 2 dagen later aan. Degelijk verpakt. Prachtig product, zoals omschreven was op de website. Er valt niks op aan te merken. We zijn tevreden!
Beste Simon, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Wij willen je bedanken voor je recensie en hopen dat wij je in de toekomst net zo goed kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Er was een onderdeel niet meegekomen, gebeld en hoewel na sluitingstijd werd er toch nog opgenomen en hebben ze het nagezonden. Het kwam de opvolgende dag met de post.
Beste Judith, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede, nette en snelle levering van de producten!
Beste Danielle, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zelfs in de huidige drukte supersnelle levering. Top!
Beste Laura, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Super snelle bezorging, in een gerecyclede doos, zonder plastic en andere rommel. Ik zou absoluut vaker bestellen
Beste Sarah, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zeker in deze tijd chapeau voor verzending. Bloembakken van Elho zijn echt geweldig. Vooral met de wieltjes.
Beste Jose, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mooi assortiment met ruime keuze aan bloempotten voor scherpe prijzen! De bestelde bloempotten waren zeer snel binnen. Zeker een webshop om te onthouden en aan te raden!
Beste Didié, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
een webshop om bij te houden als men iets vlug wil hebben
Beste Jan, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Uitstekende service en een mooi assortiment
Beste Frank, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zelfs in deze rare tijden was de levering van mijn bloempotten top, snel, goed verpakt en de Elho bloempotten zijn echt prachtig. Bij de twee grootste 58 cm rond zitten wieltjes onder de potten, geweldig niet meer sjouwen maar gewoon rijden.
Beste Ingrid, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ze hangen mooi aan mijn schutting ze zijn strak en praktisch met wateropvangbak . Een echte aanrader leuk de combinatie mint wit en antraciet 😊❤🌞❤😊
Beste heer/mevrouw, Wat fantastisch om een 10 te krijgen. Wij zullen er alles aan blijven doen om ditzelfde cijfer bij je volgende bestelling weer te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snel geleverd, goed verpakt, alles prima
Beste Roger, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering en goede communicatie via mail.
Beste Eric, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prijskwaliteit is Top! Handige betaling en snelle verzending naar België (zelf tijdens de coronacrisis)
Beste Benjamin, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste Frank, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Duidelijke productinformatie op de website. Heldere communicatie over levertijd en verzending. Product was zorgvuldig verpakt.
Beste Sas, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Wij willen je bedanken voor je recensie en hopen dat wij je in de toekomst net zo goed kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Overzichtelijke website, heldere communicatie en vlotte levering.
Beste Peter, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
al 4 keer bloempotten besteld prachtig en niet duur
Beste heer/mevrouw, Ontzettend bedankt voor deze positieve reactie. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en snelle levering.
Beste Arne, Erg fijn om te lezen dat u zo blij bent met onze service. Wij zullen er in de toekomst alles aan doen om dit zo te houden. Bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snel geleverd via Post.nl. De verpakking was alleen wel erg groot.
Beste heer/mevrouw, Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling geleverd volgens afspraak. Prijs kwaliteit in orde.
Beste Bert, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Overzichtelijke site, prima communicatie voor de levering, aankoop goed verpakt, gekregen zoals beloofd
Beste Annemieke, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis