Compleet tevreden

Snelle levering..goed verpakt

Goede winkel, goede klanten service

Wat langer moeten wachten dan normaal maar perfect en tijdig op de hoogte gebracht hiervan. Voor de rest was alles in orde en zoals ik wou

Fantastisch! Goede en snelle service, aanrader

Producten worden voor een zeer scherpe prijs aangeboden (Elho potten). Klantgerichtheid in de winkel was al perfect en de webshop is even uitmuntend in communicatie, bestelling update ed. Wij zijn aangenaam verrast door zoveel service en de verkoopprijzen. Wij kopen in de toekomst graag meer producten bij Wispel-bloempotten!

geweldig wordt netjes gebeld in dien er iets niet op voorraad is

ben al jaren klant en tevreden klanten komen terug hang schalen worden dadelijk weer gevuld met winter violen zijn 50 hang schalen super mooi gezicht in de winter

Prima en correcte service

Prima en correcte service

Mooie bloempot, prima levering

1 bloempot besteld. Helaas was er nog maar 1 op voorraad want ik wilde er eigenlijk twee bestellen. Contact gehad met de klantenservice en netjes geholpen.

Duidelijke communicatie over de bestelling. Goed verpakt en bestelde artikelen zien er zeer goed uit

Bedrijf doet wat het beloofd. Je krijgt netjes bericht over de voortgang van je bestelling.

Levering en kwaliteit zeer goed.

Duidelijke communicatie omtrent de vermoedelijke leveringsdatum. Bestelde artikelen waren goed verpakt en van prima kwaliteit.

Goede service en snelle verzending

Snelle verzending en een goede service 😁👍🏻

Toppie

Prima kwaliteit en snelle levering. Toppie

Goed verpakt, snel geleverd

Stevig verpakt (maar zonder overbodige vervuilende plasticjes), duidelijk aangegeven wanneer de levering komt.

Super service en kwaliteit

Keurig op tijd geleverd, goed en degelijk verpakt (dus geen beschadigingen) en prachtige bloempotten! Er staan een aantal al de hele zomer buiten en ze zien er nog perfect uit. Goed te vullen (niet te zwaar) ideaal met wieltjes, dus goed verplaatsbaar! Heel blij met deze aankoop!

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke bestelwijze

Service redelijk, bloempot beschrijving kan beter.....

Ik was teleurgesteld dat het plantgat en diepte niet beschreven stond, dan had ik de pot niet besteld. Jammer, dat ik geen printer had, en nu naar de buren moest om de terugzendingsbon te printen. Waarom die niet bij de zending insluiten.

Goede service!

Telefonisch zeer duidelijk en vriendelijk geholpen!

Snel, correct en vriendelijk!

Ten eerste hebben wij prachtige bloempotten ontvangen. Zeer goede kwaliteit en met 10 jaar garantie! Even contact gehad met de klantenservice en ook hier fijn geholpen. Dat maak ik online helaas wel anders mee. Hele fijne website waar je met een gerust hart kunt shoppen!

Helemaal naar wens

Heldere duidelijke website, snelle levering volgens afspraak en mooi product dat keurig verpakt geleverd werd! Ga zo door!

Lekker snel, goede keus

Heerlijke webshop met een groot assortiment en snel in huis, gewoon zoals het hoort, gewoon goed dus.

Top !

Overzichtelijke site, scherpe prijzen en super snelle levering !

Mooi assortiment, goede prijzen en prima levering

Wishpel heeft een mooi, ruim assortiment aan bloempotten. Duidelijke omschrijvingen op de website. Ook de prijs is zeer interessant in vergelijking met andere aanbieders! Bij mijn eerste bestelling bleek er toch 1 pot niet op voorraad, hier werd meteen netjes over gecommuniceerd. Toen het product weer binnen was is de bestelling meteen verstuurd. Bloempotten voldoen uiteraard aan de verwachtingen!

Goeie service, mooie producten.

Na bestelling liep de levering helaas vertraging op en er miste een onderdeel van een bloempot. Uiteindelijk kwam de hele bestelling wel in 1x toen hij weer op voorraad was. En het missende onderdeel werd alsnog z.s.m. per post opgestuurd.

Uitstekend afhandelen van bestelling.

Reeds vier keer bloempotten besteld en altijd een perfect product op tijd vlg afspraak geleverd.

Vlot en netjes

Levering op tijd, goede communicatie.

Snelle en correcte levering

Goederen snel geleverd en snelle reactie op gestuurde mail, zo hoort goede service te zijn

Snelle en correcte levering

Duidelijke website. Afspraken worden nageleefd!

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis