Pluspunten
Prachtige potten ontvangen, keurig op de hoogte gehouden van verloop verzending, leuke acties, kortom voor herhaling zeker aan te raden.
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede betrouwbare service. Beschrijving was correct. Binnen 2 dgn had ik 2 mooie Elho bakken, en 2 Elho potten in huis. De prijs was laag en concurrerend. Het klonk te goed om waar te zijn, maar het was wél waar. Levering met post nl was ook goed, al waren het enorme dozen.
Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Team Wishpel
Pluspunten
Betrouwbare levering. Eenvoudige bestellingsprocedure. Goede prijs/ kwaliteitverhouding.
Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Team Wishpel
Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Prima service, snel geleverd. Keurig verpakt. Meestal ga ik liever naar de fysieke winkel, maar ik had een specifieke 'koopopdracht' en hier kon ik precies de goede kleuren krijgen voor een veel lagere prijs.
Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt, top geregeld
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke site en productbeschrijvingen, scherpe prijzen
Pluspunten
Zeer goede servise
Pluspunten
Snelle levering. Prachtige bloembakken.
Pluspunten
mooi assortiment, fijne prijzen.
VerbeterpuntenEr bleek wat onverwachte vertraging in de levering van mijn bestelling. De communicatie daarover was echter netjes en het pakket was op tijd voor de gelegenheid waarvoor het bedoeld was; hartelijk bedankt daarvoor!
Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Wij willen je bedanken voor je recensie en hopen dat wij je in de toekomst net zo goed kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntengeen; zo doorgaan!
Als het product niet geleverd kan worden op de afgesproken tijd hier de klant graag i formeren.
Beste Ben, Bedankt voor uw beoordeling. Wij doen altijd onze uiterste best onze klanten tijdig en goed te informeren over het moment van afhalen. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan bij uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Wij zorgen ervoor dat dit in de toekomst word verbeterd. Wanneer er vragen zijn kan ons altijd bereiken via chat, mail of telefoon. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
je word netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Geachte heer/mevrouw, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Supertevreden alles top grt
Pluspunten
Perfect besteld perfect geleverd. Goede website
Geachte heer/mevrouw, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Overzichtelijke website. Producten goed verpakt verzonden
VerbeterpuntenCommuniceer duidelijk(er) en transparant over verzending, en dan vnl de tijd die het gaat duren voordat het product daadwerkelijk afgeleverd zal worden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Vervelend dat u de communicatie over de levertijd niet goed heeft ervaren. Wij zullen ons best doen om dit in het vervolg beter te doen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Bij problemen is er een goede klantenservice. Komt telefonische afspraak na. Wel twee keer moeten bellen.
VerbeterpuntenIk koop iets bij veldadealer.nl en krijg een beoordelingsvragenformulier van Wishpel-bloempotten. Ik moest even zoeken hoe dat zit.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen ons best doen dit zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snel Goede prijs Uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenBeschadiging pot Klantenservice vriendelijk en goede oplossing geboden. Maar bij extra vragen bleef reactie uit
Geachte heer/mevrouw, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het aanbod, de prijs en de leversnelheid. Erg vervelend dat de pot beschadigd is aangekomen. Wij doen ons uiterste best om dit in het vervolg te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Niets dan lof!
Pluspunten
Hele uitgebreide assortiment met mooie producten. Levering tijdig bezorgd.
Pluspunten
Snelle afhandeling, ook voor het artikel dat niet op voorraad was. Fijne ervaring!
Pluspunten
Goedkoper dan bij de meeste tuincentra s en een super snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Kreekweg 2