Pluspunten
snel en duidelijke info
Verbeterpunten-
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle verzending. Correcte correspondentie.
VerbeterpuntenProduct was niet goed beschreven in webshop. Ander plaatje. Daardoor zending terug moeten sturen met verzendkosten.
Bedankt voor de beoordeling! Het geld kan inderdaad wat langer duren door het nieuwe jaar. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
vriendelijke helpdesk en wat ze beloven doen ze ook!!
Pluspunten
Goede klantenservice en aantrekkelijke prijzen
VerbeterpuntenVoorraad informatie op de website beter up-to-date houden en klanten op de hoogte houden van wijzigen/veranderingen.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij doen altijd ons best om alles up to date te houden. soms zit er een uur marge op de voorraad. Dit kan dan weleens ervoor zorgen dat de voorraad net aangepast moet worden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Heel klantvriendelijk door de telefoon .het was na 3 x nog niet teveel Super
Tijdig communiceren bij eenzijdige wijziging van de afspraak: nu kreeg ik te horen dat het leverbare deel van mijn bestelling nog niet uitgeleverd was een dag nadat ik de bestelling al thuis verwacht had.
Bedankt voor de beoordeling. Erg vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zorgen normaal gesproken altijd dat de klant tijdig is geïnformeerd. Helaas is dit dus bij u net verkeerd gegaan. De volgende keer zullen wij ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Alles volgens afspraak, geen gedoe, geen gezever, top.
Pluspunten
Perfecte service.
Pluspunten
Nette levering!
VerbeterpuntenLevertijd bleek iets langer dan aangegeven. Verder was dit geen probleem en netjes gecommuniceerd.
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt en alles in een keer juist geleverd. Goede zoekfuntie op de website en productomschrijving met alle relevante maten. Kleuren komen overeen met wat er is geleverd.
VerbeterpuntenMeer variatie in de producten.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Levering keurig op tijd. Artikelen goed verpakt.
Pluspunten
Snelle bezorging en goed verpakt en je moet geen account maken voor iets te bestellen
VerbeterpuntenTot nu nog geen voor mij
Pluspunten
goed materiaal
Pluspunten
prima site met informatie over artikelen
Verbeterpuntenhoud de voorraad bij en laat zelf iets weten als het tijdelijk niet leverbaar is niet als 1 van de 2 pakketten al bij de klant is en er naar gevraagd wordt. je ziet het toch al als je de pakketten verstuurd.
Bedankt voor de goede beoordeling! Erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij doen ons best om de voorraad altijd goed bij te houden. Toch komt het weleens voor als de klant meer producten besteld dan er op voorraad zijn. Onze normale procedure is ook dat wij een mail sturen als wij dit opmerken. Helaas is dit bij u dus niet gebeurd. Dit is natuurlijk erg vervelend. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij zullen ons best doen om u voortaan helemaal tevreden te maken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
zonder beschadiging afgeleverd, product voldoet aan de verwachting. product was goedkoopste op internet
Verbeterpuntenlevering duurt wat lang
Pluspunten
Snelle en nette levering!
Verbeterpuntennvt
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede info over voortgang bestelling. Gunstig prijsniveau Geen verzendkosten boven € 50,-
Pluspunten
uitstekende service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling had ik de volgende dag al in huis. Prima website met breed aanbod!!
Pluspunten
tot nu toe alles .
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
vlotte levering en mogelijkheid om achteraf te betalen aankoop goed en degelijk verpakt
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Het is erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij doen ons uiterste best om u zo tevreden te houden bij toekomstige bestellingen. Een fijne dag toegewenst, en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering , geen poespas , alles goed geregeld
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis