Pluspunten
Meestal zeer snelle verzending, dit keer was er een dag vertraging in de bezorging en dat lieten ze mij keurig weten :)
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij doen altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk te communiceren. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Makkelijke website, vlotte bestellen en snelle levering.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Breed assortiment, duidelijke webshop en snelle levering
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Bestelling had wat vertraging, maar dit werd vrijwel meteen na de bestelling gemeld dus dat vind ik service. Duidelijke communicatie vind ik heel belangrijk!
Verbeterpuntenzeer tevreden.
Pluspunten
Door een fout in het systeem was de levertijd spijtig genoeg niet juist na overleg zijn we samen tot een overeenkomst gekomen die voor beide partijen goed was top van hun
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij doen altijd ons best om er voor te zorgen dat in zulke gevallen goede afspraken worden gemaakt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
De afspraken t.a.v. de aankoop prima nagekomen. Alles in zeer goede orde.
Pluspunten
Een bedrijf wat weet wat de klanten verwachten als ze wat bestellen. Meteen antwoord als u besteld en bericht als het niet de volgende de dag geleverd word
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij doen ons best om u zo tevreden mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Altijd snelle levering, qualitatief goed product. Een aanrader.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Leuk dat u ons echt een aanrader vindt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Vlotte afhandeling en een mooi product!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prompte verzending.
VerbeterpuntenKlein onderdeel los in grote doos. Montagemateriaal ontbrak. Bij klacht wordt gewezen naar hun leverancier. Advies: Neem zelf verantwoordelijkheid over wat U verstuurt. Ik heb intussen het ontbrekende montagemateriaal ontvangen. Ik zou graag de aanbeveling voor het bedrijf op neutraal zetten maar er is alleen maar ja/nee mogelijk.
Beste heer Vermeulen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het vervelend dat het onderdelen niet in de verpakking zat. Wij krijgen deze producten in originele verpakking en het is nog niet eerder gebeurd dat er onderdelen ontbreken. Wij vinden het jammer dat dit bij u het geval was. Dit onderdeel hebben niet op voorraad liggen aangezien dit er normaal altijd bij zit. Originele verpakkingen openen wij niet om te waarborgen dat u altijd een nieuw product ontvangt. Gelukkig heeft Elho altijd een goede service wat ons helpt u beter te bedienen. De leverancier heeft aangegeven het onderdelen zakje direct naar u te versturen. Dit bespaard tijd aangezien het niet eerst naar ons en dan naar u wordt verzonden. Vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
goed geregeld, mooie kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering van het bestelde product
Verbeterpunten/
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Scherpe prijzen wat betreft Elho bloempotten/bakken. Gebruiksvriendelijke site. Netjes op de hoogte gehouden van bestelling via mail en track&trace. Komen leveringsafspraken na.
VerbeterpuntenGa zo door!
Goedemorgen, Ontzettend bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent. Wij zien u graag terug! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste heer/mevrouw, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede informatievoorziening. Zeer klantvriendelijk. Betaalbaar.
Beste Carrie, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
correcte levering, goede communicatie
Verbeterpuntenvermelden indien niet meer voorradig
Beste Guido, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de communicatie. Wij zullen er voor zorgen dat het vermeld wordt als het product niet meer op voorraad is. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Grote collectie en goed geprijsd. Producten worden snel en goed verpakt geleverd.
VerbeterpuntenDe informatie over de producten (potten) zou wat beter/uitgebreider kunnen, met name over het gebruik van de potten binnenshuis. Voor buitengebruik wordt altijd netjes aangegeven dat je gaatjes moet boren in de bodem maar hoe je binnen dan zorgt voor goede drainage etc is niet heel erg duidelijk.
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zullen uw tips over de informatie meenemen. Goed dat u dit aangeeft. Wij hopen dat u wel erg tevreden bent met uw producten. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Als de webside vermeldt dat het product op voorraad is dan ook graag binnen 24 uur leveren.
Beste Jan, Excuses voor het ongemak. Wij zullen ons best doen om er voor te zorgen dat uw bestelling volgende keer wel de volgende dag wordt geleverd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
mooie duidelijke website
VerbeterpuntenEr staat dat produkten op voorraad zijn, maar in werkelijkheid zijn ze er dan niet. Na zelf te bellen pas reactie dat bestelling niet geleverd kon worden.
Beste Laurens, Onze excuses voor het ongemak. Als er op de website staat dat het product op voorraad is dan is dat in principe ook zo. Het kan wel zijn dat er minder op voorraad zijn dan de hoeveelheid die er besteld worden. Dan kan het weleens voorkomen dat uw bestelling niet gelijk geleverd kan worden. Hopend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij hopen u nog vaker te zien. Met Vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Hartelijk bedankt voor uw reactie, verder alles prima tot een volgende keer!!
VerbeterpuntenBerichtje sturen als ze iets niet in voorraad hebben. Wanneer je het dan kunt verwachten.
Beste Geert, Onze excuses dat u geen bericht heeft gehad over de voorraad van het product. Wij sturen de klanten normaal altijd netjes een mailtje als het product niet op voorraad is. Helaas is dit bij u dus niet gebeurd. Wij hopen dat we u de volgende keer helemaal tevreden maken! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste Jeffrey, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Super service en netjes thuis geleverd
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u de service zo goed vindt! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle service en heel erg makkelijk contact.
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u de service en het contact goed heeft ervaren! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team wishpel
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis