Pluspunten

Leuke dingen, vriendelijke mensen aan de telefoon die me goed hebben geholpen. Levering ging ook goed, werd keurig gemeld dat het iets langer zou duren, maar dat viel eigenlijk heel erg mee.

Pluspunten

Pluspunten

Bloempotten zijn toch nog redelijk snel gekomen. Ben er ontzettend blij mee, zien er prima uit en ook wat de prijs betreft zijn jullie heel redelijk.

De juiste afleveringsdatum doorgeven (wat natuurlijk moeilijk is i.v.m. toeleveranciers) Maar nogmaals ik ben er heel blij mee en ze staan prachtig met mijn planten.

Pluspunten

De potten die ik had besteld, werden later geleverd dan gepland dus heb ik hierover gebeld. Michael heeft er alles aan gedaan om ze alsnog op tijd bezorgd te krijgen en dat is gelukt.

Pluspunten

Snelle levering! Heel tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bloembakken die ik besteld had waren netjes op tijd geleverd.

Helaas was één van de bloembakken beschadigd en was er een wieltje vanaf gebroken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkoop geen producten als ze niet op voorraad zijn ! En communiceer beter !!

Pluspunten

Snelle en vlotte levering, niets op aan te merken

Pluspunten

mooi product, voorzichtig verpakt

het leek alsof de bestelling eerst op dinsdag zou komen, maar dat was niet het geval. Terwijl er eerst ook aangegeven was binnen 3-6 dagen maar doordat die dinsdag ergens genoemd werd, werd het toch onduidelijk.

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Ik koos deze winkel omdat de Elho bloempotten hier goedkoper zijn dan bij alle andere webshops die ik vond. Ook is het assortiment zeer uitgebreid. Ze werden snel geleverd en waren zorgvuldig verpakt zodat er tijdens het transport geen schade kon ontstaan. Ik beveel Wishpel aan aan iedereen die Elho bloempotten wil kopen!

Pluspunten

correcte levering en voorlichting als bestelling bij verzend klaarmaken niet op voorraad is.

op dit moment geen

Pluspunten

Snelle informatie per e-mail en goede service. Mooie kruik besteld die zeer goed verpakt was.

Pluspunten

Op tijd qwa levering goed verpakt! Mooie pot

Pluspunten

Goede prijs. Uitstekend verpakt. Levertijd zoals gemeld.

Er was track en trace van postnl. doorgegeven. Uiteindelijk bleek de zending vanwege het volume met een andere vervoerder te komen. Het was handig als dit was gemeld met nieuwe tr.& tr gegevens.

Pluspunten

Ruime keuze en snelle service !

Pluspunten

Perfecte uitvoerig van de bestelling

Pluspunten

Snelle leveing

Pluspunten

Mooi design, sterke prijzen en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Producten goed verpakt

Pluspunten

Super vlotte levering van een bloempot! En nog ophaalservice erbij ook , dus dat scheelde weer verzendkosten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de bestelling werd erg snel bezorgd

Ik wilde retourneren, maar toen bleek dat ik de retourzending zelf moest betalen. Dat kostte mij €15,00. Heel erg vervelend. Het staat ook niet vermeld in de informatie over retourzending. Er staat alleen dat er gemakkelijk geretourneerd kan worden.

Kreekweg 2

3223LJ Hellevoetsluis