2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Veel keus in potten, mooie kleuren.
Terugsturen van producten en afkeuren van producten (stuk melding via foto via email) ging goed.
Terugbetaling van niet ontvangen, kapotte en teruggestuurde producten ging goed.
VerbeterpuntenOp de website is het niet duidelijk dat de altijd passende plastic haken voor het ophangen van balkonbakken alleen passen bij de basic green bakken. Hierdoor had ik er bakken bij besteld die niet pasten.
Ik had de bakken snel verwacht, maar ze kwamen maar niet. Na nabellen bleek dat enkele van de bakken die op voorraad zouden zijn stuk bleken, waardoor mijn order niet kon worden verstuurd. Ik kon het regelen dat alvast de bakken die beschikbaar waren opgestuurd zouden worden, zodat ik aan de gang kon.
Het telefonisch navragen van welke bakken hier wel bij passen ging stroef. Zij wist ook niet meteen welke pakken hierbij passen. Het bleek na navraag dat jullie deze bakken niet zelf verkopen.
Tijdens het telefoon gesprek gaf ik het advies om duidelijker op de website te zetten voor welke bakken de haken geschikt zijn. Ik kreeg de reactie dat het toch logisch was dat deze alleen horen bij de bakken van die reeks. Die jullie dus niet verkochten. Ik vond dit een zeer klantonvriendelijke reactie, en ik herhaal daarom hier mijn advies!
Een van de ontvangen niet passende bakken was stuk.
Door dit alles had ik pas bruikbare pakken na meer dan 1 maand ipv de ruime week die was aangegeven tijdens mijn bestelling op de website.