Pluspunten
Nette prijs, redelijke snelle levering
VerbeterpuntenDe toegezegde track & trace code nooit ontvangen. Wel op de dag van levering een e-mail van Post-NL gehad
Pluspunten
Veel keus in potten, mooie kleuren. Terugsturen van producten en afkeuren van producten (stuk melding via foto via email) ging goed. Terugbetaling van niet ontvangen, kapotte en teruggestuurde producten ging goed.
VerbeterpuntenOp de website is het niet duidelijk dat de altijd passende plastic haken voor het ophangen van balkonbakken alleen passen bij de basic green bakken. Hierdoor had ik er bakken bij besteld die niet pasten. Ik had de bakken snel verwacht, maar ze kwamen maar niet. Na nabellen bleek dat enkele van de bakken die op voorraad zouden zijn stuk bleken, waardoor mijn order niet kon worden verstuurd. Ik kon het regelen dat alvast de bakken die beschikbaar waren opgestuurd zouden worden, zodat ik aan de gang kon. Het telefonisch navragen van welke bakken hier wel bij passen ging stroef. Zij wist ook niet meteen welke pakken hierbij passen. Het bleek na navraag dat jullie deze bakken niet zelf verkopen. Tijdens het telefoon gesprek gaf ik het advies om duidelijker op de website te zetten voor welke bakken de haken geschikt zijn. Ik kreeg de reactie dat het toch logisch was dat deze alleen horen bij de bakken van die reeks. Die jullie dus niet verkochten. Ik vond dit een zeer klantonvriendelijke reactie, en ik herhaal daarom hier mijn advies! Een van de ontvangen niet passende bakken was stuk. Door dit alles had ik pas bruikbare pakken na meer dan 1 maand ipv de ruime week die was aangegeven tijdens mijn bestelling op de website.
Beste Jilske, Bedankt voor je beoordeling. Erg verveld om te horen dat het niet goed is verlopen met je bestelling. De door jou bestelde Green Basics haak is alleen geschikt voor Green Basics bakken. In de naam staat universeel dit betekent dat de haak voor zowel muur als balkon kan worden gebruikt. Helaas kunnen wij de naam niet veranderen omdat dit de naam van het artikel is die Elho bedenkt. De haken hebben wij in onze webshop staan in verband met vraag naar dit product. Wij bieden deze als service artikel via onze webshop. Wij vinden service erg belangrijk. En wij vinden het zeer vervelend hoe het is verlopen. Daarom sturen wij voor het ongemak een presentje per post. Met vriendelijke groet, Het team van Wishpel
Pluspunten
Vlugge levering
VerbeterpuntenZou het mogelijk zijn mijn factuur van 3 bloempotten van Elho pure op te sturen , ik had dit reeds gevraagd via telefoon Allaer Peggy Boterdael 36 Denderwindeke 9400 BTW BE 0735 225 455
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn hiervan op de hoogte en er mee bezig. Wij zullen u hierover per mail informeren. Met vriendelijke groet, Het Team van Wishpel
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenBeter aangeven dat er alleen uitgeleverd wordt indien de volledige bestelling op voorraad is. Geen gebruikte, vieze potten naar klanten sturen.
Beste Emmy, Bedankt voor je beoordeling. In de orderbevestiging hebben wij per product staan wat de levertijd is. Hierbij hebben wij ook vermeld dat de bestelling word verzonden als alle producten aanwezig zijn. Wij zullen uiteraard kijken of dit misschien duidelijker kan worden vermeld. Wij sturen alleen nieuwe producten naar klanten. Erg vervelend dat je artikelen heb ontvangen die gebruikt lijken. Alle producten komen nieuw van de leverancier. Wij dragen zorg voor goede producten. Wanneer er iets beschadigd is of in jou geval vuil dan vernemen wij dat graag zodat wij met een gepaste oplossing kunnen komen. Kan je foto's hiervan mailen dan helpen wij je graag verder. Met vriendelijke groet, Het team van Wishpel
Pluspunten
Levering binnen de week, is ok
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, doch m'n bloembakken zijn niet identiek, aan de ene waren er 3 stickers bevestigd en zag er helemaal nieuw uit, de anderen had 1 sticker en een kleine beschadiging aan de bovenrand. Misschien betere controle voor verzending
Pluspunten
alles verliep perfect.
Pluspunten
Prijs-kwalitiet
VerbeterpuntenIndien u vermeld dat indien er voor 16h besteld wordt, de levering de volgende dag zal plaatsvinden moet u hier ook aan voldoen!!! Twee verlofdagen opgeofferd en geen levering zoals twee maal per mail beloofd!!! JAMMER!!!
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas is buiten onze macht de levering niet goed verlopen via onze vervoerder. Zoals ook per email aangegeven is het pakket blijven hangen met de zending naar België. Gelukkig is de pot alsnog bij u geleverd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, ik hoop dat u alsnog kunt genieten van uw mooie pot! Met vriendelijke groet, Wishpel-Bloempotten.nl.
Pluspunten
De bestelling was zeer snel ter plaatse in een beschermde verpakking die intact was.
Pluspunten
correcte levering
niet adverteren met;voor 16.00 besteld andere dag in huis,als je het niet na kunt komen .heb een week moete wachten!
Beste Huub, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw bloembakken. Alle producten die voor 16:00 besteld worden en op voorraad zijn worden altijd de volgende werkdag geleverd. Mocht een artikel niet op voorraad zijn of onvoldoende op voorraad dan wordt u daarover geïnformeerd, zoals ook netjes bij u is gebeurd door middel van een e-mail. Wanneer een artikel niet op voorraad is dan is de levertijd 3-6 werkdagen. De bloembakken zijn binnen deze periode bij u bezorgd. Ik hoop dat u alsnog kunt genieten van uw mooie Elho bloembakken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Pieter Wishpel Webshops
Pluspunten
Pluspunten
Goede site. Snelle levering.
Beste Pascale, Erg vervelend dat je een slechte ervaring heb met de PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op hun beleid en kunnen wij de postbode hier niet op aanspreken. Uiteraard kunnen wij deze opmerking aan hun doorgeven. PostNL is momenteel de grootste en betrouwbaarste bezorgdienst. In dit geval gaat het om een individuele postbode die helaas zijn werk niet volledig heeft uitgevoerd. Normaliter verloopt dit goed. Met vriendelijke groet, Het team van Wishpel
Pluspunten
Snelle levering; goed verpakt
Pluspunten
Keurig verpakt binnen een dag in huis
Pluspunten
snelle levering, een mooi product.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
VerbeterpuntenOp het plaatje van de bestelde bloempot op de website zijn de afmetingen moeilijk in te schatten
Pluspunten
vlotte afhandeling en levering
Verbeterpuntende vorm van de factuur (geen logo, geen datum etc.)
Beste heer/ mevrouw, Bedankt voor de feedback. We gaan binnenkort onze pakbon aanpassen! Wij zullen uw feedback zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Wishel-Bloempotten.nl
Pluspunten
Super klantenservice, ik ben erg goed geholpen met een aantal vragen. Ze geven goed advies. Daarnaast een hele snelle levering toen ik eenmaal had besteld! Top!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Prima bedrijf snelle bezorging.
VerbeterpuntenMeer communicatie over wanneer de nalevering van nog één bloempot zou komen was fijn geweest. Nu waren we toevallig thuis maar hadden hier geen bericht of track en trace meer over ontvangen.
Pluspunten
Elho bloempotten besteld tegen hele scherpe prijzen. Duidelijk voorraadondicatie aangegeven op website. Kortom tevreden!!
Pluspunten
snelle en correcte levering. prima!!
Pluspunten
snelle levering en alles was netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie en supersnel geleverd.
Kreekweg 2
3223LJ Hellevoetsluis