Antwort des Geschäftsinhabers
Hey Sten,
Bedankt voor je review.
Als de artikelen bij ons op voorraad zijn, versturen wij de bestellingen dezelfde dag. Helaas heeft de levering van de collectie veel langer geduurd, dan dat wij van de leverancier gewend zijn. Door de Covid19 pandemie zijn er wereldwijd veel grondstof problemen en hebben een hoop bedrijven problemen met het produceren van hun producten. Hierdoor heeft het productie proces een langere tijd in beslag genomen waardoor de uitlevering van de bestellingen vertraging heeft opgelopen. Erna hebben wij een bericht ontvangen dat de container vertraagd was, ook dit is een wereldwijd probleem, maar hebben wij helaas verder geen invloed op, omdat wij als webshop zijnde afhankelijk zijn van leveranciers. Wij begrijpen dat dit onwijs vervelend is en betreuren de situatie enorm. Maar er is ook goed nieuws! De collectie is inmiddels binnen en we zijn met man en macht aan de slag om de bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen. Zoals we netjes hebben gecommuniceerd naar onze klanten, doen we ons best om de bestellingen uiterlijk 18 oktober te versturen.
Met vriendelijke groet,
Team Wishpel