Snel en goed, wat wil je nog meer?

Goede overzichtelijke website. Veel keuze met goede prijsstelling . Snel en huis in goede degelijke verpakking. Ik zou weer bestellen!

Pima

Zie hierboven

excellente firma is Wishpel

Ik ben super tevreden over Wishpel Village, altijd zo correct en zeer snel in de verzending van mijn items die ik bestel. Voor mij is dit de firma waar ik naar verlang om t kopen. Dikke proficiat voor Martin en zijn video's, supergoed uitgelegd ja voor iedereen begrijpbaar. Ik verlang in de toekomst naar nog meer video's indien mogelijk natuurlijk, want ik wil géén enkele missen. Ik wens U dan ook allen een GELUKKIG en VREUGEVOL 2020. Groetjes vanuit België, Annie

Goed ervaring

Snelle levering keurig verpakt. Snel antwoord op vragen

Snelle service en netjes

Snelle service en netjes bezorgd verpakt

Perfect geregeld.

Goed verpakt, snelle levering.

Snelle service van een prachtig product en perfecte verzending

Ik ben sinds kort verslaafd geraakt aan de diversiteit van de kerstdorpen. Nu ieder jaar uitbreiden tot wat moois

Snel

Snel en efficiënt

lage prijzen

goed verpakt en snel geleverd de prijzen zijn meestal lager dan bij andere online shop

Snel, correct en zorgvuldig verpakt.

Dat ze een goede service hebben.

Correcte informatie correcte levering, goed ingepakt, prima zo doet internetshoppen veel plezier.

Bons produits

Les produits sont conformes à la description et bien emballés. L'expédition est rapide. Pour la livraison, faire attention selon le transporteur. Le site nous prévient de l'expédition mais certains transporteurs ne préviennent pas de l'arrivée dans un relai colis. Je commande régulièrement sur ce site ce qui démontre ma confiance.

perfect

zelfs met de drukke feestdagen binnen 1.5 bezorgd. product zit goed verpakt.

bravo pour tous delai et conformitede la commande

parfait

Snelle levering. Product is als omschreven en op de foto.

Bonne expérience

Beaucoup de choix , excellent rapport qualité /prix. Livraison rapide et soignée .

Fantastisch.

Ik zag op de website dat de kerstdorphuisjes verkocht werden voor de helft van het geld. Ik heb er 6 besteld. Ik wist dat ze na de kerst werden geleverd en ik vond dat geen probleem. Tot mijn grote verbazing waren ze al een dag voor de kerst uitgeleverd. Super, super. Helaas was 1 huisje niet meer op voorraad maar ik kreeg netjes een mail dat het geld terug werd gestort. Dat is ook gebeurt. Dus eindelijk een bedrijf die meer doet voor zijn klanten dan dat ze beloven. Van mij krijgen ze een dikke 10+. Hartelijk dank.

Great. Products arrived in 4 days

Very prompt with delivery. Lovely products.

Goed verzorgd

Ik ben zeer te vrede over alles.

Duidelijke website en ondanks te Kerstdagen toch een snelle levering.

Top!!!

Altijd zeer snelle levering, goed verpakt, in één woord top!!

Duidelijke en overzichtelijke webshop

Snelle levering en goede kwaliteit

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ