Goede inzichtelijke website. Snelle afhandeling bestelling en snelle levering.

Heel mooi en goed geleverd

Producten zijn snel geleverd. Prijs -kwaliteit is goed

Levering was tijdig zoals voorzien. Verpakking ok. En het voldoet aan de verwachtingen. Heel gelukkig mee. Alleen spijtig dat er van één artikel geen voorraad meer was.

Perfecte webwinkel en klantenservice

Al jaren is het bij ons thuis traditie om via deze site samen met de kids een kersthuisje te bestellen. Fijne site, goede bezorgservice (wordt altijd perfect ingepakt en zonder beschadiging afgeleverd). Laatst ontbrak het klepje tbv afsluiten van de batterijen. Gemaild met de klantenservice en er wordt direct een klepje nagezonden. Wij kijken alweer uit naar het plaatsen van onze bestelling in 2023!

Top shop

Makkelijke site met duidelijke fotos. Snelle levering en als er wat is (ervaring uit het 'verleden') vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice.

Neant

Société a recommander excellente a tout points de vue

Leuk assortiment

Leuk assortiment en snelle levering

Goede service & snelle levering

ÓTIMO

Até hoje nos produtos solicitados, foi boa.

Snel en gemakkelijk

Besteld, snel geleverd en compleet. Prima, niks mis mee.

Goede en snelle service

Satisfaite.

Jusque-là pas de déceptions commande reçu dans les temps prévus.

geweldig

net voor de kerst besteld te laat eigenlijk van mij maar super blij met de snelle verzending erna besteld lemax vuurwerk ziet er geweldig uit na ontvangst en aan gesloten.superrrrrrr

Absolut empfehlenswert!

Ablauf und Lieferung super geklappt! Ich werde sicher wieder kaufen!

aber hallo

Super schneller Versand. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie service, netjes op tijd geleverd. Ook erg veel aanbod

Geweldige dienstverlening - héél degelijke verpakking

Héél korte leveringstermijn na bestelling

Keurig geleverd

Netjes en vlot geleverd

Fast delivery and gods was packed well

Fast delivery and gods was packed well

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie artikelen en snelle levering

Na de site op internet gevonden te hebben,was er een zeer ruime keuze uit de diverse taferelen. De levering was zeer snel en goed verpakt. Ik heb de artikelen mooi in mijn kerstdorp kunnen plaatsen.

Prijs goed en snel en keurig geleverd

Nvt

Prima prijs, snel bezorgd, item zoals op foto en beschrijving. Zeer tevreden.

Heel prettig

Ondanks dat onze bestelling heel goed was ingepakt is er toch iets beschadigd aangekomen. Dit is door de klantenservice heel netjes en snel afgehandeld en waren wij met de geboden oplossing zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Simone

une partie du matériel cassé à la livraison

très bon choix de produits, livraison rapide, malheureusement un produit de ma commande 1200702200 était brisé. j'ai contacté Wishpel village (adresse [email protected]) avec photos de l'objet brisé. voilà maintenant 1 semaine et je n'ai aucune réponse

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 Kreekweg