Pluspunten
Alles stipt en correct verlopen
Verbeterpuntennihil
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer goed en snel
Pluspunten
Super snelle levering en service ook na een foute bestelling
Pluspunten
altijd leuke aanbiedingen en als je een vraag hebt wordt je altijd keurig geholpen
Verbeterpuntenniets gen slechte ervaringen met hun, helemaal niets
Pluspunten
Al eerder in de winkel geweest om ons te vergapen aan de schitterende kerstdorpen. Onze laatste aankoop is via het internet gegaan om er later pas achter te komen dat deze gekoppeld is aan de winkel. Hele goede service en ook de youtube filmpjes zijn erg leuk qua opzet. Ga lekker door met bouwen.
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie bij een klein probleem wat ze heel snel hebben opgelost waardoor ik geen hinder heb ondervonden en ik hen 100% zeker zou aanraden bij andere mensen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Super compliment! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
een fout in afhandeling order direct goed opgelost. helderheid in procedure en presentatie
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Leukeaanbiedingen Goede overzichtelijke website Snelle levering
Pluspunten
Supersnelle service, ook goede service na verkoop! Vriendelijke mensen!
Pluspunten
Super bedrijf. Levert snel en mooie prijzen en veel aanbod
VerbeterpuntenIets voorzichtiger omgaan met de bestelling omdat ik een onderdeel van een accessoires van een huisje een stukje vanaf was. Misschien betere verpakking erom doen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij gaan zeer zorgvuldig met de producten om. ook zorgen wij dat ze goed worden verpakt. Toch lijkt het bij het transporteren soms niet goed te gaan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goedkoop, vaak aanbiedingen, koop er al jaren en altijd goed verpakt. Gewoon top service!!
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende communicatie, top!
Pluspunten
Pluspunten
Zijn leuke en goede huisjes en accessoires. Soms niet duur, maar de bewegende huisjes vind ik te duur. Kunnen ook niet gemaakt worden als er iets niet meer beweegt.
VerbeterpuntenZorgen dat er een reparatiepunt komt om de kapotte bewegende huisjes te kunnen laten nakijken, want ze zijn te duur om een nieuwe aan te schaffen. Wordt weer jaren sparen.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen kijken of dit een mogelijkheid is. Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Supersnelle levering en correcte prijzen voor de Lemaxhuisjes.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendingskosten naar België moet ook gratis zijn vond ok wij hebben speciaal voor 50€ gekocht omdat we dachten dat we geen verzendingskosten moesten betalen
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat u tevreden bent! Wij nemen uw tip mee in ons overleg. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Wat je hebt besteld krijg je ook
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd keurig verpakte spullen ontvagen! Ikbenaltijd keurig te woord gestaan engeholpen.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
2 Kreekweg