Pluspunten
goede service. Snelle levering en goede service na verkoop. Ook het retourneren van pakketen gaat snel en zonder problemen. Bedankt Wishpel-Village
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Leuk om te horen dat u onze service zo positief ervaart. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Overzichtelijke website met eenvoudig bestelproces. Verwachtingen t.a.v. levertijden en bezorgkosten prima gemanaged. Bestelling in korte tijd volledig en onbeschadigd thuis ontvangen. Overall prima ervaring!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenWat ik mis is van desbetreffende artikelen een kort filmpje o.i.d. zodat je van verlichting kan zien de sterkte en kleur van de led en of het een knipperlicht is.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen! Bij verschillende producten hebben wij al een filmpje staan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Een overzichtelijke website. Levering goed en snel en natuurlijk ook goed verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Pluspunten
Makkelijk besteld. Snel geleverd. De adapter kwam zelfs binnen een dag op 5 december aan!
Beste heer/mevrouw, Alle mails worden binnen 24 uur beantwoord. Mocht u nog een vraag hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. via [email protected] of op telefoonnummer 0181 462 432
Pluspunten
Qualité des produits, rapidité du service.
VerbeterpuntenN/a
Merci beaucoup pour la bonne critique! Très bien que vous soyez si satisfait. Cordialement, Équipe Wishpel
Pluspunten
alle losse bestellingen zaten goed verpakt en beschermd om breken te voorkomen.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goede service!
VerbeterpuntenMenige webshop kan van jullie leren!
Pluspunten
Heel ruim assortiment, goeie prijzen
VerbeterpuntenLeveradres respecteren, pakketjes niet onbeheerd aan de deur achterlaten
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij kunnen er zelf helaas niks aan doen dat PostNL het pakketje bij de deur heeft achtergelaten. Wij hopen dan ook dat zij dit nooit meer zullen doen. Wij hebben hier dan ook melding van gemaakt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Koop niets bij dit bedrijf. Garantie kennen zij niet. Heb hier wat gekocht nog geen jaar oud. En apparaat doet het niet meer. Bedrijf geeft mij de schuld en moet maar contact opnemen met de leverancier. Schandalig het gaat hier gewoon om een productie fout waar ik namelijk niks aan kan doen! Dus je bent gewaarschuwd.
VerbeterpuntenBetere service verlenen.
Garantie is een goed recht echter moeten wij wel vragen stellen en controle uitvoeren of u daar recht op heeft. Mijn collega had uw e-mail correspondentie verkeerd begrepen waardoor er een miscommunicatie is ontstaan. Excuses hiervoor. Voordat wij de leverancier konden benaderen had u reeds contact met hen opgenomen. Wij vinden het fijn om te horen dat Lemax het kleine magneetje heeft nageleverd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Bestelling goed afgeleverd en nog een extraatje bij gevoegd
Pluspunten
Snelle levering alles in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bijna altijd op voorraad producten !!
VerbeterpuntenVoor 16:00 besteld is morgen in huis kan mis na 18:00 ? Of nog later
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Helaas lukt het voor ons niet om dit later te doen i.v.m. de openingstijden van de winkel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden ik heb zelfs een plank op het dressoir gelegd met drie tafel poten eronder om nog meer plaats te hebben het ziet prachtig uit
VerbeterpuntenGeen blijf zo doorgaan !!!!
Pluspunten
bestelling goed uit gevoerd en zeer snel geleverd binnen 3 a 4 in huis . zeer klant vriendelijk , van ons is 9 punten verdient
Verbeterpuntengeen verbetering nodig
Pluspunten
Via de chat vriendelijk en snel contact gehad, en binnen 5 minuten had ik de juiste artikel besteld en de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenGa zo door Fijne feestdagen
Pluspunten
De bestelling is er snel ze zijn erg punctueel fijn bedrijf petje af .
Pluspunten
Supersnelle levering! Ruim aanbod! Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
Een prachtige webside, heel duidelijk. Gemakkelijk in gebruik. Voor mij de eerste keer dat ik een fotoalbum aanmaak. Gemakkelijk samen te stellen. De aflevering was zeer snel en netjes verpakt. De kwaliteit suberbe. Ik ga nog veel fotoboeken aanmaken.
VerbeterpuntenVoor mij persoonlijk geen enkel slecht noch negatief punt.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Erg leuk om zo'n positief verhaal te horen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer vlotte levering, altijd goed verpakt. Ruime keus!! Al jaren zeer goede ervaring met jullie! En een leuke bijkomstigheid, met sint een leuk gedicht met attentie!!
VerbeterpuntenGeen idee, het bevalt ons zo prima.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Dat was toch wel een leuke verassing he met sinterklaas? ;) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ