Pluspunten
Snelle levering, veel keuze ivm kerstdorpen.
VerbeterpuntenBeter verpakken van de goederen en eventueel stickers met breekbaar op de dozen kleven.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering. Stevig verpakt. Veel keuze op website.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer creatief, snel en goed verzorgd
VerbeterpuntenDe filmpjes zijn leuk, maar je hoort veel ruis van auto’s wat storend werkt. Dus een keer opnieuw opnemen of ruis beter onderdrukken
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw tip. Wij zijn zelf ook aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor de filmpjes. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan
Pluspunten
Perfecte goederen geleverd conform de afspraken
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze. Acceptabele prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, degelijk ingepakt. Dit bedrijf verkoopt mooie en originele items.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
netjes verpakt
Pluspunten
Mooie vlotte levering en goed verpakt
Pluspunten
Mooie spulken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk site en snelle juiste levering!
Pluspunten
Ruime keuze en goede service
VerbeterpuntenVoorlopig heb ik niets te zeggen hoe je jullie kunnen verbeteren
Pluspunten
snelle levering goed verpakt zeker aan te raden zeer behulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele mooie en duidelijke website, en een perfecte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Bij aankoop snel alles thuis gekregen.
VerbeterpuntenMisschien doos steviger inpakken, mijn doos was kapot. Gelukkig was er niets kapot.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen kijken hoe dit kan. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking.
Pluspunten
alles perfect ... ik ben heel tevreden ...
Pluspunten
Artikel goed verpakt. Helaas was/is onze vuurtoren kapot. De vuurtoren brand wel maar het huis helaas niet
VerbeterpuntenControleer of het artikel het wel doet.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij versturen de producten altijd in goede staat. Soms kan het voorkomen dat er transportschade ontstaat. Zo kan het dus ook zijn dat er door het transporteren iets aan de bedrading binnenin kapot gaat. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering,goed verpakt,concurrerende prijzen,kortom goede service.
Pluspunten
Snelle levering en perfecte verpakking
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ