Pluspunten
Overzichtelijke website. En snelle levering.
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke verkoopsite, goede afbeeldingen
Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Leveren goede kwaliteit en snell3 bezorging
VerbeterpuntenOp deze manier gewoon doorgaan
Bedankt voor uw beoordeling!
Als je vermeld dat vanaf 50€ de verzending gratis is moet je dit ook toepassen ik heb dit jaar vier maal besteld voor meer dan 50 en er is steeds 6,75 verzending aangerekend
Bedankt voor uw beoordeling. Op onze site staat vermeld dat de gratis verzending boven de 50 euro alleen voor orders binnen Nederland is. Helaas is het duurder om pakketten te verzenden naar het buitenland. Een deel van deze kosten nemen wij op ons het andere gedeelte betaalt u voor verzending naar België. Op die manier kunnen wij het voor beide betaalbaar houden en zijn we in staat om de Lemax artikelen voor scherpe prijzen aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
er waren verschillende kleine onderdelen van de boot losgekomen, ik heb ze wel zelf kunnen vastplakken maar voor deze prijs zou dit niet mogen.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw product defect is aangekomen. Heeft u hier over al contact opgenomen met onze klantenservice? Onze klantenservice is per mail, chat en telefoon bereikbaar. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Deze keer ging de bestelling prima. Na vorige keer een aanmerking gedaan te hebben. Ga zo door. En tot de volgende keer.
Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens!
Pluspunten
Op vrijdag besteld en op zaterdag kunnen ophalen! Super!
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Supersnel en supergoed.Alles correct geleverd.Reeds meerdere keren besteld en altijd dik in orde. 10 op 10.
VerbeterpuntenNeen.
Bedankt! Goed om te lezen!
Pluspunten
bestelling gedaan, de volgende dag al in huis, goed geregeld !
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenEerder op de site bekend maken als iets is uitverkocht is.
Bedankt voor uw beoordeling en verbeterpunt!
Pluspunten
Zeer nette behandeling. Snelle levering. Houden zich aan de afspraken. Hier ga ik zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenDubbele check of de bestelling compleet is.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Er zijn drie momenten waarop een bestelling wordt gecontroleerd: 1. bij het orderpicken, 2. bij het scannen en 3. bij het inpakken. Tijdens de uitverkoop is het erg hard gegaan met onze voorraad. Helaas kwam het hierdoor af en toe voor dat een product tijdens het orderpicken uitverkocht bleek te zijn. Jammer genoeg was dit bij één van de door u bestelde producten het geval. Wij hebben het bedrag voor dit artikel aan u gecrediteerd. We zien u graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Producten zijn goed levert in de juiste verpakking
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
ottima transazione, velocissimi nello spedire, accurati nell'imballaggio...
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
goeie service en snelle bezorging ik ben tevreden over dit bedrijf
Fijn dat u tevreden bent! Goed om te lezen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede prijs en zeer snelle, nette levering
VerbeterpuntenIk zou niets kunnen noemen, wat verbeterd zou kunnen worden. Alles was prima
Bedankt! Goed om te lezen dat u tevreden bent.
Pluspunten
Snel, netjes geregeld en verpakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
goede service en snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering
Fijn om te lezen! Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Bijzonder mooie produkten
VerbeterpuntenHeb ik nog niet kunnen bedenken en mijn tip........? Gewoon zo doorgaan !
Heel erg bedankt!
Pluspunten
Mooie winkel om af te halen, goede service, netjes en stevig ingepakt
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen.
Pluspunten
Mooie, duidelijke en overzichtelijke website. Spullen zijn makkelijk te bestellen en worden mooi op tijd geleverd
VerbeterpuntenNee
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
goede informatie
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ