Pluspunten
Duidelijke website Super snelle levering Goede voorraad
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Één van de dingen bleek niet leverbaar. Kreeg ik een keurige mail over en snel geld terug. Prima producten.
VerbeterpuntenJe kon een tijdstip kiezen voor levering, maar het kwam een dag later.
Bedankt voor de feedback! Door de sneeuwval en de kerst die naderde heeft de bezorging soms wat langer geduurd. Helaas buiten onze macht maar wel erg vervelend! Wij proberen altijd zo snel mogelijk de bestellingen te verzenden! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Snelle levering en prijs
VerbeterpuntenVerzendkosten
Mooi cijfer bedankt!
Pluspunten
Leuke producten, leuke tips
VerbeterpuntenVerpakking van bestelling was zo slecht. Boompje en my village landscape kapot aan gekomen. Verpakking zat Met verschillende dozen raar getaped aan elkaar. Jammer. Eerder besteld en dat was wel goed.
Bedankt voor de feedback. Vervelend dat het pakket niet goed is aangekomen. Wij proberen altijd alles met zorg in te pakken. Heeft u contact opgenomen met ons over het kapotte boompje? Wij zoeken graag een passende oplossing! U kunt contact met ons opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Prima levering overzichtelijk orederverloop.
Bedankt voor de feedback en het mooie cijfer!
Pluspunten
Zeer snelle verzending die uitstekend wordt verpakt
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor het mooie cijfer!
Bedankt! Mooi cijfer.
Pluspunten
Snelle levering .
Mooi cijfer!
Pluspunten
Het bestelde kwam mooi op tijd. Goed ingepakt.
Mooi cijfer! Erg bedankt.
Pluspunten
Ik werd zelf vriendelijk en sympathiek opgebeld om te melden dat een artikel toch niet beschikbaar was. En er werd de keuze gegeven tussen geldteruggave of het uitkiezen van een ander artikel. We zijn wel nog op de geldteruggave aan het wachten (duurt een maand, visa).
VerbeterpuntenSnellere geldteruggave (of misschien ligt dat aan visa zelf).
Bedankt voor de feedback! Wij proberen geldteruggave altijd zo snel mogelijk te regelen. Een maand is wel erg lang. Ik denk dat het dan inderdaad bij visa zelf ligt maar ik zoek het graag voor u uit! Kunt u een mail sturen naar [email protected] met uw order nummer? Dan kan ik het voor u nakijken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Overzichtelijke website
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Levering was goed en op tijd
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Puntualità, servizio clienti molto accurato. Sono molto soddisfatto.
Grazie mille!
Pluspunten
snelle en adequate service levering exact op tijd.
Mooi cijfer! Bedankt.
Pluspunten
Snelle levering Mooie kortingen
Bedankt!
Pluspunten
snelle verzending
Mooi cijfer, bedankt!
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenHet is fijn dagje zelf een bezorgdatum kan kiezen. Wel jammer dat ze zich daar niet aan houden. Wij kozen voor donderdag en ik kon het woensdag bij De buren ophalen. Dit is een aandachtspunt
Bedankt voor de feedback. Wij zullen dit zeker als aandachtspunt meenemen!
Pluspunten
SUPER GOED BEDRIJF! jullie zijn megavriendelijk!!! ik ben nog een jongen wou een cadeau voor mijn mama voor kerst! dit was zeer makkelijk en duidelijk. Bedankt!
VerbeterpuntenNIETSSSSS!!
Wat leuk! Bedankt!
Pluspunten
Zeer snel met leveren En je word netjes behandeld via de telefoon Je krijg netjes en snel antwoord op je mails
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
ALLES PERFECT INORDE
Top! bedankt!
Pluspunten
Gwoon supper ik heb alles van lemax top produckte
VerbeterpuntenHier wa tips de produckte zo goed mogelijk verpaken wat via post nl kom is soms kapot ze zijn nie meer voorzichtig met produckte
Bedankt voor uw mooie cijfer. Alle producten komen bij ons nieuw van de leverancier. Wij doen onze uiterste best de producten zo goed mogelijk te verpakken, zodat het product heel overkomt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
keurig afgeleverd ondanks de drukte van de feestdagen ben zeer tevreden
Verbeterpuntenniets is keurig afgeleverd
Bedankt voor de positieve feedback!
Pluspunten
Leuk bedrijf alles keurig geregeld prima .
VerbeterpuntenGeen .
Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Zeer tevreden over dit bedrijf. alles verliep zeer vlotjes. Zeer aantrekkelijke en overzichtelijke website, vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling en een uiterst behulpzame online helpdesk die klaarstaat om uw vragen te beantwoorden en verder te begeleiden om zo een "good experience" te verzekeren van uw aankoop.
Mooi cijfer en erg bedankt voor uw feedback!
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ