Positive
Good price and frequent promotions. Fast delivery.
SuggestionsA version of the site in English would be useful.
Thank you very much for your kind reaction!
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenWeet niet
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
mooie website,vlotte bezorging
Bedankt voor uw review!
Bedank voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Snelle levering. Geleverd zoals verwacht. Keurig en heel goed verpakt.
VerbeterpuntenNiets.
Bedankt! Goed om te lezen!
Pluspunten
Snel levering en goed service.
Ontzettend bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Veel keuze van huisjes , ze tonen ook hoe je een dorpje maakt , kabels wegsteken enz.
VerbeterpuntenEigenlijk geen . Als je iets wilt vragen is er de chat of kan je een bericht achterlaten .
Bedankt voor uw feedback en het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede site ,overzichtelijk Bestelling altijd na 1 dag al in huis, goed verpakt Niks te klagen
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
ARRIVE EN PARFAIT ETAT. TRES BEAUX OBJETS CONFORMES A MES ATTENTES.
Merci beaucoup!
Bedankt voor je 10!!
Pluspunten
Zending is er snel en netjes en goed verpakt
Leuk om te horen. Bedankt voor je feedback.
Pluspunten
Prima service en aflevering van producten en bij het retourneren hiervan.
Goed om te horen dat het netjes is opgelost. Zoals het hoort. Veel bouwplezier
Pluspunten
Mooie producten, overzichtelijke site en snelle levering!!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle service, pakketjes goed ingepakt!
VerbeterpuntenPersoonlijk briefje zou leuk zijn, denk niet dat het te realiseren valt, maar verder niks op aan te merken:)
Leuke reactie. Hartelijk bedankt. Wij zaten zelf ook te denken om er een leuk persoonlijk bericht bij te doen maar we hebben zo enorm veel orders dat dat helaas niet te realiseren is. Dus doen we het maar op deze manier;-) Fijne feestdagen Renske en we wensen je een top jaar!
Pluspunten
Groot assortiment tegen goede prijzen. Snelle levering!
Verbeterpunten?
Super leuk om te lezen. Bedankt!
Pluspunten
Prima webwinkel. Niets te klagen.
Bedankt!
Pluspunten
VerbeterpuntenControle van het verzonden produkt want 1 produkt werkte niet.
Bedankt voor uw beoordeling. Heeft u contact opgenomen met onze klantenservice? Dan zorgen wij voor een goede oplossing. Alle producten komen nieuw van de leverancier en wij doen onze uiterste best alle producten zo goed mogelijk te verpakken. Het kan helaas toch gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Onze welgemeende excuses daarvoor. Hopend u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Verbeterpunten-
Bedankt!
Pluspunten
Ik ben erg blij met Wishpel-village. Heel veel leuke artikelen, tegen zeer leuke prijzen. Ik wordt van elke nieuwsbrief weer "hebberig". Mijn kerstdorp wordt elk jaar mooier. Ook bedankt voor de leuke tips.
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u erg blij met ons bent! Leuk dat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. Volg je ons ook op Youtube? Daar plaatsen we regelmatig leuke video's met tips. Veel plezier met het bouwen van uw kerstdorp!
Pluspunten
snelle levering, goede verpakking, goede internetsite
Bedank!
Pluspunten
Duidelijkheid over de producten, goede service Snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten voor België Eventueel zou het boven een bepaald bedrag misschien Gratis moge geleverd worden
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Hoewel we veel naar België verzenden, zijn wij gevestigd in Nederland. Helaas is het voor ons duurder om te verzenden naar België. Een deel van deze kosten nemen wij op ons en het andere gedeelte betaalt u voor verzending naar België. Hierdoor blijft het voor beide betaalbaar en zijn we in staat om de producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Wij wensen u veel plezier met het bouwen van uw kerstdorp! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Groot assortiment tegen scherpe prijzen! Snelle levering!
Ontzettend bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer vlugge behandeling. Goed produkt
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
werd netjes gebeld toen er iets niet op voorraad was prima geregeld
Verbeterpuntenzorgen dat het op voorraad is ik snap dat dat niet meevalt in deze tijd
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ