Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Fijne overzichtelijke website, makkelijk in gebruik, bestelling word snel verstuurd. Er word ook goed gecommuniceerd wanneer er bezorgd zal worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle en verzorgde levering. Goede prijzen!
Pluspunten
Super!!!!
VerbeterpuntenGeen.
Positive
Everything was fine!!!!!
Thank you very much for this great review! We're really glad to hear such positive words from you! Thanks you! Kind regards, Team Wishpel
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Pluspunten
Alles in overvloed op voorraad in Hellevoetsluis en in de webshop.
VerbeterpuntenT.o.v. concurrenten prijziger.
Pluspunten
duidelijke website, gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Goed verpakt en snelle levering. Ik bestel ieder jaar, steeds heel tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakte producten en snelle reactie van de klantenservice.
Pluspunten
Super service en altijd zeer vriendelijk aan de telefoon, voor alles is er een oplossing. Top bedrijf x
VerbeterpuntenDoe zo verder....
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer vlotte en correcte bezorging
Pluspunten
VerbeterpuntenWat een slechte service. Op het moment dat een bestelling beperkt leverbaar is sturen ze niets. Wel een trace en trackcode, maar geen pakket. Zelf erachter aan moeten bellen en dan ook nog onbeschoft behandeld worden door de medewerker. Wat een teleurstelling!
Beste Hans, Wij hebben netjes aangegeven dat een product niet leverbaar is i.v.m. de uitverkoop. Op=op. Het bedrag is direct teruggestort op uw rekening. Echter vinden wij uw beoordeling erg merkwaardig aangezien wij u zeer netjes te woord hebben gestaan. Goede service vinden wij het aller belangerijkst. Zoals wij zelf behandeld willen worden zullen wij onze klanten behandelen. Als prins(es)sen.
Pluspunten
Gemakkelijke en duidelijke site en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en alles naar behoren
Verbeterpuntenzou niet zo gouw weten wat
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle leveringen keurig verpakt en netjes met melden dat zaken er niet zijn.
VerbeterpuntenAls ik toch iets moet aangeven. Online zichtbaar of iets er wel is of niet bu vertraging van ongeveer een uur.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote keuze van lemax kersthuisjes. Handige website. Snelle levering. Regelmatig promo’s
VerbeterpuntenVerzendingskosten
Pluspunten
Geleverd volgens de aangegeven datum. Netjes verpakt
VerbeterpuntenVragen of bij buren afgeleverd mag worden
Pluspunten
Was goed optijd geleverd en een goed service
VerbeterpuntenGeen alles was goed
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Alles netjes geregeld, kapot product ontvangen, maar al snel geretourneerd.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Erg fijn dat het naar uw tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ