Pluspunten
Snelle levering, vaak korting op Lemax
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering van bestelde artikelen. Goot assortiment Gunstige prijzen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Prachtig aanbod.
Pluspunten
Snelle bezorging, altijd verzending geryclede dozen.
Pluspunten
Hele goede service en super snel ik vind het top
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website. Zeer ruim assortiment. Voordelig. Duidelijke youtube filmpjes. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat er transport kosten in rekening gebracht worden voor België
Pluspunten
Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering en goede service. Zeker een aanrader voor je kerstdorp benodigdheden
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Pluspunten
De bestelde producten zien er precies uit zoals op de site.
Pluspunten
VerbeterpuntenZo door blijven gaan! Top!
Pluspunten
Goede en duidelijke omschrijving van de attributen en snelle levering ,voor mij de eerste keer maar ik ben een blijver en kom zeker in Oktober een kijkje nemen in Hellevoetsluis in de winkel ,dus tot ziens
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Dat is erg leuk om te horen! Tot in oktober! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Een snelle levering vandaag besteld morgen in huis. Een uitgebreid arsortiement en keuze
VerbeterpuntenFilmpje hoet het prduckt werkt hoe het verlicht is en sommige dingen zijn te snel uitverkocht.
Pluspunten
goede service, vaak mooie kortingen, snelle levering, mooie/overzichtelijke site, waar je ook goed kan filteren
Verbeterpuntenkosteloos terug sturen dat kan nog niet
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Als er iets mis is met uw bestelling kunt u contact opnemen en laten zien wat er mis is. vervolgens sturen wij een sticker zodat u het kosteloos kan terugsturen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle en correcte levering, groot assortiment.
Pluspunten
Als je vragen over je bestelling heb wordt er snel gereageerd en het opgelost.
Pluspunten
Overzichtelijke website en prachtige kerstdorpen opgebouwd in de winkel waar een geweldige kerstsfeer heerst. Ook de filmpjes op YouTube zijn zeer informatief en geven goede tips om zelf een kerstdorp(je) te bouwen. Kortingen na de kerst kunnen wel oplopen tot 50%. Bestellingen kunnen worden opgestuurd of worden opgehaald in de winkel waarvan je keurig een bevestiging krijgt als het bestelde product voor je klaar ligt. Doen nooit moeilijk bij omruilen, kortom een prettige winkel met goede service.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Dat zijn hele mooie woorden. Wij vatten dit op als een zeer groot compliment! Helemaal super! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
hele snelle levering Mooie dorpen Zijn er heel blij mee Voor al de aanbiedingen Deze geven ons een kans te kopen
Pluspunten
het goede overleg met de klanten. klant vriendelijkheid. in overleg kan je heel veel van me kaar krijgen. gaat zo door.
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Alles verlopen zoals afgesproken - kwaliteit zowel als levering.
Pluspunten
snelle service en goed geholpen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correct in het verzenden van de bestellingen, zeer veilige verpakkingen, superleuke firma om te bestellen, qua prijzen zeer voordelig, enfin een firma naar ieders wens, zowel voor binnenland als buitenland. Ik ben zeer tevreden met deze firma ! Ik kijk al uit naar volgende Kerst !
VerbeterpuntenZelfs géén enkele nodig !
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij waarderen deze mooie woorden. Met vriendelijke, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering mooie goed overzichtelijke site Leuke betaalbare artikelen groot aanbod Op you tube leuke uitleg over het bouwen van het dorp super leuk
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zijn op Facebook ook te vinden. Hier laten we de video's ook zien en laten we wat nieuwtjes weten als die er zijn. Verder is het gewoon een leuke pagina met tips en dergelijke. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ