Pluspunten
Goede en snelle afwerking en levering.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Netjes geregeld en mooie overzicht webside
Pluspunten
Mooie en decoratieve spullen met snelle levering.
VerbeterpuntenBij bestelling via internet zijn nog al wat attributen van de huisjes bijv. afgebroken!!!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij proberen de producten altijd zo goed mogelijk te verpakken. Helaas komt het weleens voor dat ze transportschade oplopen. In dit geval kunt u contact opnemen en zorgen we voor een nieuwe product. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
excellent products and willing to help you when there is a problem.
VerbeterpuntenDelivery service extremely slow
Thank you very much for your review. We do our best to send the package the same day. Unfortunately is the delivery service not always fast. We do our best for you. Kind regards, Team Wishpel
Positive
Fast response. Amazing service
Pluspunten
Ik had mijn bestelling zeer snel binnen. Zodat kerst toch een leuke suprise werd. Dank je wel
Pluspunten
Snelle levering in de week voor kerst!
Pluspunten
Snelleblevering
VerbeterpuntenBetere verpakking, dozen zijn vaak te zacgt
Pluspunten
Alles mooi verpakt en op tijd geleverd . Is er toch iets stuk wordt dit zonder probleem omgeruild . Top !
VerbeterpuntenAls iets uitverkocht is dat men dat direct niet meer kan aanklikken; .
Pluspunten
Snelle afhandeling. Ruime keuze. Leuk, nieuw en wisselend aanbod. Een vriendin heeft sinds dit jaar haar eerste lemax-huisjes en deze site was de eerste die ik doorstuurde.:)
VerbeterpuntenGeen! Of misschien een overzicht van de huisjes van Lemax die allemaal al ooit uitgekomen zijn, inclusief degene die niet meer verkrijgbaar zijn.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat je zo tevreden bent! Wij zullen je tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Heel vriendelijk en oplossingsgericht geholpen aan de telefoon. Laagdrempelig te benaderen en snel contact.
Pluspunten
Keurig verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
uitgebreide collectie, stipte en correcte verwerking van de bestellingen
Pluspunten
snelle levering alles ging soepel
Verbeterpuntenleuke acties waardoor sommige dingen goedkoper worden, bijv een leuke partij inkoop doen.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering, netjes verpakt, ziet er in het echt exact hetzelfde uit.
Pluspunten
klacht is netjes afgehandeld en snel
Pluspunten
vlotte service goed overzichtelijke webside en redelijke prijzen prima
Verbeterpuntenmaak het bestel bedrag voor gratis thuisbezorgen iets lager dan koop je nog iets vlugger en vaker kleine bestellingen verder geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle service en levering. Het enige nadeel: van het door mij bestelde model waren twee schouwen afgebroken. Het ze zelf terug kunnen lijmen en wat bijwerken met tandartsengips. Spijtig,zeker omdat het een geschenk was.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Erg vervelend dat u dat heeft ervaren. Wij doen altijd ons best om de producten zo goed mogelijk te verpakken. Helaas gaat er tijdens het transport soms iets fout. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
mooie site met duidelijke filmpjes hoe te maken van een kerstdorp
Verbeterpuntenjuiste verwerking van bestellingen Ik heb eind decmber nog wat besteld voor me kerstdorp op te zetten en wat krijg ik gestuurd een grote kattekrappaal terwijl ik niet eens een kat heb.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij gebruiken regelmatig gerecyclede dozen. Hier zaten ook wat dozen van katkrappalen tussen. Heeft u de doos open gemaakt? Want ik ga er van uit dat de juiste producten in de dozen zitten. Hopelijk horen wij nog van u. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
VerbeterpuntenGoed
VerbeterpuntenNvt