Pluspunten
Als men (zoals ik zelf) een kapot item ontvangt, vraagt men foto's te zenden. Dat vindt ik persoonlijk een heel prettige ervaring. Er wordt tenminste serieus met je klacht omgesprongen. Want laten we wel wezen, fraude is zo gepleegd. Mijn klacht heeft Whispel-village.nl zeer correct en snel afgehandeld. Menig bedrijf mag hier een puntje aan zuigen. Ben en blijf klant van Whispell-village. Waarom? Waar kun je anders zo vertrouwd en veilig Lemax items kopen.
VerbeterpuntenZou het eerlijk gezegd niet weten.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij beschouwen dit als een groot compliment! Wij doen altijd ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te behandelen. Erg fijn dat u dit dan ook zo goed ervaart. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Scherp geprijsd, goede aanbiedingen, snellle bezorging
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer goede service en correct. Zeer tevreden en dus een echte aanrader. Ook voor Belgen een zeer snelle service.
Pluspunten
Keurige en snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering. niet de goedkoopste maar aangezien je ook service verwacht is het een eerlijke prijs
Verbeterpuntenik zou graag niet telkens naar het winkelmandje gaan terwijl ik nog aan het shoppen ben
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Mooi overzicht webwinkel, snelle levering, prima ingepakt, mooi ingepakt, goede uitleg om eventueel dorpjes te bouwen (met filmpjes), altijd acties (kortingen)
VerbeterpuntenMisschien toch eens overwegen om de verzendingskosten naar Belgie te laten vallen.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen de tip meenemen in ons overleg. Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Nette en gebruiksvriendelijke site. Levering op tijd en goed, beschermend verpakt.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Heel goede service!!!
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
snel en zorgvuldig verpakt. TOP !!!
Pluspunten
Alles stipt en correct verlopen
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Zeer goed en snel
Pluspunten
Super snelle levering en service ook na een foute bestelling
Pluspunten
altijd leuke aanbiedingen en als je een vraag hebt wordt je altijd keurig geholpen
Verbeterpuntenniets gen slechte ervaringen met hun, helemaal niets
Pluspunten
Al eerder in de winkel geweest om ons te vergapen aan de schitterende kerstdorpen. Onze laatste aankoop is via het internet gegaan om er later pas achter te komen dat deze gekoppeld is aan de winkel. Hele goede service en ook de youtube filmpjes zijn erg leuk qua opzet. Ga lekker door met bouwen.
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie bij een klein probleem wat ze heel snel hebben opgelost waardoor ik geen hinder heb ondervonden en ik hen 100% zeker zou aanraden bij andere mensen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Super compliment! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
een fout in afhandeling order direct goed opgelost. helderheid in procedure en presentatie
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Leukeaanbiedingen Goede overzichtelijke website Snelle levering
Pluspunten
Supersnelle service, ook goede service na verkoop! Vriendelijke mensen!
Pluspunten
Super bedrijf. Levert snel en mooie prijzen en veel aanbod
VerbeterpuntenIets voorzichtiger omgaan met de bestelling omdat ik een onderdeel van een accessoires van een huisje een stukje vanaf was. Misschien betere verpakking erom doen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij gaan zeer zorgvuldig met de producten om. ook zorgen wij dat ze goed worden verpakt. Toch lijkt het bij het transporteren soms niet goed te gaan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ