Pluspunten
Goedkoop, vaak aanbiedingen, koop er al jaren en altijd goed verpakt. Gewoon top service!!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende communicatie, top!
Pluspunten
Pluspunten
Zijn leuke en goede huisjes en accessoires. Soms niet duur, maar de bewegende huisjes vind ik te duur. Kunnen ook niet gemaakt worden als er iets niet meer beweegt.
VerbeterpuntenZorgen dat er een reparatiepunt komt om de kapotte bewegende huisjes te kunnen laten nakijken, want ze zijn te duur om een nieuwe aan te schaffen. Wordt weer jaren sparen.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen kijken of dit een mogelijkheid is. Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Supersnelle levering en correcte prijzen voor de Lemaxhuisjes.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendingskosten naar België moet ook gratis zijn vond ok wij hebben speciaal voor 50€ gekocht omdat we dachten dat we geen verzendingskosten moesten betalen
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat u tevreden bent! Wij nemen uw tip mee in ons overleg. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Wat je hebt besteld krijg je ook
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd keurig verpakte spullen ontvagen! Ikbenaltijd keurig te woord gestaan engeholpen.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
goede service. Snelle levering en goede service na verkoop. Ook het retourneren van pakketen gaat snel en zonder problemen. Bedankt Wishpel-Village
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Leuk om te horen dat u onze service zo positief ervaart. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Overzichtelijke website met eenvoudig bestelproces. Verwachtingen t.a.v. levertijden en bezorgkosten prima gemanaged. Bestelling in korte tijd volledig en onbeschadigd thuis ontvangen. Overall prima ervaring!
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenWat ik mis is van desbetreffende artikelen een kort filmpje o.i.d. zodat je van verlichting kan zien de sterkte en kleur van de led en of het een knipperlicht is.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen! Bij verschillende producten hebben wij al een filmpje staan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Een overzichtelijke website. Levering goed en snel en natuurlijk ook goed verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Pluspunten
Makkelijk besteld. Snel geleverd. De adapter kwam zelfs binnen een dag op 5 december aan!
Beste heer/mevrouw, Alle mails worden binnen 24 uur beantwoord. Mocht u nog een vraag hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. via [email protected] of op telefoonnummer 0181 462 432
Pluspunten
Qualité des produits, rapidité du service.
VerbeterpuntenN/a
Merci beaucoup pour la bonne critique! Très bien que vous soyez si satisfait. Cordialement, Équipe Wishpel
Pluspunten
alle losse bestellingen zaten goed verpakt en beschermd om breken te voorkomen.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goede service!
VerbeterpuntenMenige webshop kan van jullie leren!
Pluspunten
Heel ruim assortiment, goeie prijzen
VerbeterpuntenLeveradres respecteren, pakketjes niet onbeheerd aan de deur achterlaten
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij kunnen er zelf helaas niks aan doen dat PostNL het pakketje bij de deur heeft achtergelaten. Wij hopen dan ook dat zij dit nooit meer zullen doen. Wij hebben hier dan ook melding van gemaakt. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ