Pluspunten
Koop niets bij dit bedrijf. Garantie kennen zij niet. Heb hier wat gekocht nog geen jaar oud. En apparaat doet het niet meer. Bedrijf geeft mij de schuld en moet maar contact opnemen met de leverancier. Schandalig het gaat hier gewoon om een productie fout waar ik namelijk niks aan kan doen! Dus je bent gewaarschuwd.
VerbeterpuntenBetere service verlenen.
Garantie is een goed recht echter moeten wij wel vragen stellen en controle uitvoeren of u daar recht op heeft. Mijn collega had uw e-mail correspondentie verkeerd begrepen waardoor er een miscommunicatie is ontstaan. Excuses hiervoor. Voordat wij de leverancier konden benaderen had u reeds contact met hen opgenomen. Wij vinden het fijn om te horen dat Lemax het kleine magneetje heeft nageleverd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Bestelling goed afgeleverd en nog een extraatje bij gevoegd
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering alles in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bijna altijd op voorraad producten !!
VerbeterpuntenVoor 16:00 besteld is morgen in huis kan mis na 18:00 ? Of nog later
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Helaas lukt het voor ons niet om dit later te doen i.v.m. de openingstijden van de winkel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden ik heb zelfs een plank op het dressoir gelegd met drie tafel poten eronder om nog meer plaats te hebben het ziet prachtig uit
VerbeterpuntenGeen blijf zo doorgaan !!!!
Pluspunten
bestelling goed uit gevoerd en zeer snel geleverd binnen 3 a 4 in huis . zeer klant vriendelijk , van ons is 9 punten verdient
Verbeterpuntengeen verbetering nodig
Pluspunten
Via de chat vriendelijk en snel contact gehad, en binnen 5 minuten had ik de juiste artikel besteld en de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenGa zo door Fijne feestdagen
Pluspunten
De bestelling is er snel ze zijn erg punctueel fijn bedrijf petje af .
Pluspunten
Supersnelle levering! Ruim aanbod! Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
Een prachtige webside, heel duidelijk. Gemakkelijk in gebruik. Voor mij de eerste keer dat ik een fotoalbum aanmaak. Gemakkelijk samen te stellen. De aflevering was zeer snel en netjes verpakt. De kwaliteit suberbe. Ik ga nog veel fotoboeken aanmaken.
VerbeterpuntenVoor mij persoonlijk geen enkel slecht noch negatief punt.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Erg leuk om zo'n positief verhaal te horen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer vlotte levering, altijd goed verpakt. Ruime keus!! Al jaren zeer goede ervaring met jullie! En een leuke bijkomstigheid, met sint een leuk gedicht met attentie!!
VerbeterpuntenGeen idee, het bevalt ons zo prima.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Dat was toch wel een leuke verassing he met sinterklaas? ;) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze ivm kerstdorpen.
VerbeterpuntenBeter verpakken van de goederen en eventueel stickers met breekbaar op de dozen kleven.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering. Stevig verpakt. Veel keuze op website.
Pluspunten
Zeer creatief, snel en goed verzorgd
VerbeterpuntenDe filmpjes zijn leuk, maar je hoort veel ruis van auto’s wat storend werkt. Dus een keer opnieuw opnemen of ruis beter onderdrukken
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw tip. Wij zijn zelf ook aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor de filmpjes. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan
Pluspunten
Perfecte goederen geleverd conform de afspraken
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze. Acceptabele prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, degelijk ingepakt. Dit bedrijf verkoopt mooie en originele items.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
netjes verpakt
Pluspunten
Mooie vlotte levering en goed verpakt
Pluspunten
Mooie spulken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk site en snelle juiste levering!
Pluspunten
Ruime keuze en goede service
VerbeterpuntenVoorlopig heb ik niets te zeggen hoe je jullie kunnen verbeteren
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ