Pluspunten
De levering was super snel. Alles was perfect. Het huisje was ook goed stevig ingepakt.
VerbeterpuntenGa zo door.
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
super snelle levering altijd in goede stazt
Verbeterpuntengeen enkel
Kochten een kasteel, maar de twee lampen die er normaal bij zitten ontbraken in de verpakking. Aangekocht tuincentrum Intratuin Duiven NL, te ver om terug te gaan
Goedemorgen, Onze webshop is niet van tuincentrum Duiven. Toch bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
zeer vlugge,perfecte levering
Pluspunten
Super niks te klagen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Duidelijke en aangename webshop, interessante prijzen. Producten zijn goed verpakt, snelle levering. Alles prima in orde.
VerbeterpuntenGeen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering
Verbeterpunten?
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
VerbeterpuntenWaren niet het bestelde product. terug gestuurd en het bestelde gekregen
Bedankt voor de mooie beoordeling! Helaas is er dan bij u net iets fout gegaan met de bestelling. Erg vervelend natuurlijk. Gelukkig is het goed opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering Goed ingepakt Goede prijs
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle verzending en goed telefonisch contact over een product.
Pluspunten
Mijn Lemax-materiaal werd correct en snel geleverd. Doen wat ze beloven: voor 16 u besteld = morgen in huis, en dan nog naar hartje België. Wel grappig dat de Lemax catalogus bij de zendnota zat en niet in de doos. Ook superfijn dat PayPal als betaalmogelijkheid aangeboden wordt.
Verbeterpuntennog niets negatief ondervonden
Pluspunten
Nette levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle service. Snel antwoorden op vragen als je die hebt.
VerbeterpuntenHele jaar door lemax product aanbieden. Al is het maar via een webshop.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Wij zullen uw tip meenemen in ons overleg. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Heel mooie artikelen voor een goede prijs ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Levering kwam nooit aan. Waarschijnlijk niet de fout van Whispel, wel van hun partner PostNL. Zo een opprtuniteit gemist. verkeerde partner. Eddy
VerbeterpuntenWat andere leveranciers het ganse jaar door kunnen kan PostNL niet namelijk mijn woning vinden ( rijhuis, gewone straat).
Bedankt voor de beoordeling! Erg vervelend dat het zo is gelopen met uw bestelling! Wij hebben er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat uw bestelling zou aankomen. Helaas is er bij PostNL dus iets verkeerd gegaan. Toch bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Bestellingen worden snel geleverd. Kan je iets niet vinden, wordt je altijd goed geholpen. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Bon service, livraison rapide, beaucoup de stock et de choix, rien a dire, et surtout continuer comme ça. Merci. Jean-Marc
VerbeterpuntenParfait.
Merci beaucoup pour cette belle critique! Très heureux d'entendre que vous êtes si satisfait! Nous ferons de notre mieux pour vous satisfaire. Cordialement, Équipe Wishpel
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Goed ingepakt, eindelijk een bedrijf dat geen onnodig grote dozen met veel onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt. En ook nog snel geleverd :)
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering en goede service
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ