Pluspunten
Enorme sortering. Redelijke prijs
VerbeterpuntenOp de site alleen die artikelen laten zien die ook voorradig zijn zou handig zijn.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer tevreden, Schaatsbaan gekocht en geleverd gekregen,helaas was hij defect. Klantenservice gebeld ,defecte schaatsbaan terug gestuurd, binnen 1 week een nieuwe gekregen die het wel deed. Goede service.
Pluspunten
correcte en snelle levering!!!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, overal gezien iets goedkoper dan andere bedrijven.
VerbeterpuntenMisschien een kleinigheidje bij grotere bestelling.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Reageerde snel op mijn mailtje met vraag.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Mooie en duidelijke website. Leuke kortingen en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Supersnelle nalevering bij niet complete bestelling
VerbeterpuntenKan niets vinden, dus ga zo door
Pluspunten
Goeie nette levering
Pluspunten
Supersnelle levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenBlijf zo goed bezig
Pluspunten
Duidelijke site, winkel is ook zeer aangenaam en elk jaar rijden we er naartoe (1.5u enkel) om de lemax tentoonstelling te bezoeken.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat een fantastisch compliment dat u zo tevreden bent. Wat gaaf om te horen dat u ieder jaar weer terug komt om te kijken naar onze tentoonstelling. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
volgens mij hebben ze alles van lemax , goede aanbiedingen, geweldige filmjes ook via youtube,snelle bezorging, met ideal betalen en bestelling inzien
Verbeterpuntenonderste gedeelte veel tekst
Pluspunten
Zeer goede kwaliteitvolle service, levering, top kwaliteit , van onderdelen van Lemax.
Pluspunten
Duidelijk snel en positief
Pluspunten
snelle levering vriendelijk en snelle reactie op beschadigde artikelen
Verbeterpuntenmakkelijkere indeling op de site
Pluspunten
Zo blij met jullie. De service is uitstekend en de snelle levering zijn super!! Nooit lang wachten, klasse!!
VerbeterpuntenJullie zijn al zo super, dat ik niks kan bedenken
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zullen ons best doen om van deze 7 een 10 te maken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle nette levering
VerbeterpuntenBen super tevreden
Creo que si vuestra empresa es capaz de que sus productos lleguen hasta España,la pagina debería estar también en lengua española.Europa somos todos.GRACIAS
Gracias por la buena crítica! Para nosotros es difícil usar el sitio web en español porque no tenemos colegas que hablen español. Con un cordial saludo, Equipo Wishpel
Pluspunten
nette overzichtelijke website snelle levering, Ik ben enorm tevreden Ga zo door
Verbeterpuntenhooguit een snel winkelmandje, denk hier aan bijvoorbeeld. dat je op de verzamel pagina kan klikken in winkelmandje en dan direct zonder terug te gaan weer een volgende product te kunnen plaatsen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent. Wij zullen uw tip meenemen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Wispelvillage.nl is gewoon de beste site! Ik heb er 2 kersthuisjes besteld. Echt heel erg leuk!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten de site is gewoon fantastisch!
Pluspunten
Hallo, we keken naar een achtergrond en zagen iets voor ons kerst dorp kon niet bestellen heb andere besteld?Heb gebeld ja ze waren er of we wouden ruilen .Fantastisch en volgende dag al thuis .Heel attend om te zeggen dat het er wel is achter lag ,wij zijn er heel blij mee? later nog lampjes en volgende dag weer thuis Voor ons een 9
Verbeterpuntennee ,keurig netjes alles
Heel erg bedankt voor de fantastische beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij zullen ons uiterste best doen om u net zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ruim assortiment Lemax artikelen, scherpe prijzen, snelle levering en leuke inspirerende instructie filmpjes voor het bouwen van dorpjes en terrein.
VerbeterpuntenIk kan ze zo niet bedenken!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Het is natuurlijk ook een compliment dat de video's goed aanslaan bij u. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ