Pluspunten
Snel,goede site
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Duidelijke website, je wéét wat je koopt
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u alles zo duidelijk vond. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Duidelijke webshop, veel op voorraad en snel en netjes verzonden! Super!
Pluspunten
een goede overzichtelijke website snelle afhandeling en levering mooi werkend materiaal
Pluspunten
betrouwbaar en zeer vlug met bezorgen en altijd alles op voorraad
Pluspunten
Eerlijke prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snel geleverd, mooi
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
groot assortiment goede prijs snelle levering
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ruiling geen enkel probleem, vlot en efficiënt geholpen.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u alles zo goed heeft ervaren! Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Quickly, serius, none problem I'm very glad with this web page
Thank you very much for this amazing review! We are very happy to hear these positive words from you. Yours sincerely, Team Wishpel
Pluspunten
Alles netjes op tijd en goed ingepakt
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u alles zo goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede en snelle levering, niet duur, service als iets later geleverd wordt
VerbeterpuntenGa zo door
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat u de service zo goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goede service! Snelle verzending! Netjes in een gerecyclede doos.
Verbeterpunten-
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat de service u zo goed is bevallen. Wij doen ons best om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle afhandeling van de zaken
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u de afhandeling goed heeft ervaren! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Groot aanbod , snelle verzending
VerbeterpuntenMijn bestelde spullen zaten in een veel te grote doos , ik ben er best een tijd mee bezig geweest om hem in stukken te scheuren
Beste Petra, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u het aanbod en de snelle verzending goed vond! Helaas komt het weleens voor dat er geen passende dozen meer in het magazijn liggen. Hierdoor worden sommige bestellingen in een grotere doos gedaan om ze toch te kunnen verzenden. Wij hopen dat u wel van uw producten kan genieten. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Een fantastisch bedrijf en heel correct met versturen van producten en een correct met de betaling
Beste Rudi, Heel erg bedankt voor deze super mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u alles zo goed heeft ervaren bij ons. Wij zullen ons best doen om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Erg vriendelijk en efficient geholpen! De vrouw die mij hielp was nergens te beroerd voor, erg fijn dat ze het huisje even wilde testen voor ik het meenam! Alleen maar positieve punten!
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Michelle, Heel erg bedankt voor deze super beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij doen ons best om u zo tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
al een paar keren daar besteld en ja een vlugge levering en zeer goed verpakt
Beste Anne, Heel erg bedankt voor deze super mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u vaker blij te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Uitgebreid aanbod van het mooie lemax merk en snelle levering, goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenAls je je partner wilt verrassen met een kersthuisje om z’n collectie uit te breiden, kun je hier beter niet kopen. Ik had bij opmerkingen expliciet gevraagd of het pakje ingepakt kon worden daar ik dat door spierziekte zelf niet kan. Ook had ik dus gevraagd de afzender niet op de doos zichtbaar te hebben, als mijn partner dat ziet weet hij genoeg. Aan beide wensen/vragen is niet voldaan. Dat kan nog, maar reageer dan iig nog even met een mailtje dat het niet kan oid. Niks gekregen dus mijn verbazing was groot toen het pakket met naam en toenaam bezorgd werd en niet ingepakt was. En dan had ik ook nog het duurste huisje water was gekocht. Jammer, gezien mijn partner vaste klant bij jullie is. De service houdt dus niet over, misschien toch maar voortaan bij de concurrent kopen.
Beste heer/mevrouw, Helaas hebben wij verkeerd begrepen wat u precies wilde. Wij hadden niet gezien dat u uw pakket ingepakt wilde hebben met bijvoorbeeld inpakpapier. Wij hebben wel bewust een andere doos gebruikt. Excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u wel tevreden bent met uw product. Toen het pakket werd ingepakt hebben wij bewust een andere doos gepakt zodat hier geen Lemax op zou staan. Helaas moeten wij verplicht een sticker op de doos doen omdat het pakket anders niet verzonden kan worden. Heel veel succes nog met het verder bouwen van het kerstdorp. Wij hopen u nog vaker te zien. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
prima kwaliteits producten, en snelle servic !
Verbeterpuntengeen opmerkingen !
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor uw fantastische beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de producten en de service! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Groot assortiment en snelle en keurige levering.
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor uw goede beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
- snelle levering -goede informatie over de items op de website - je kan er heerlijk zoeken en alles bekijken op de website
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor uw fantastische beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
VerbeterpuntenNee geen verbeterpunten
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ