Beste Carla, Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u erg tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
super
Verbeterpuntengeen
Beste heer/mevrouw, Heel erg bedankt voor deze super goede beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ben zeer tevreden Ook de voorkoop breng je gelijk weer enthousiast. Mijn dorp blijf groeien
VerbeterpuntenGaat prima dus geen verbeter punten
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Komt u binnenkort naar ons kerstdorp kijken tijdens de kerstshow? Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
alles overzichtelijk op de we side , een snelle afhandeling en bezorging
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Als je vragen hebt, wordt je altijd vriendelijk en geduldig te woord gestaan
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Wij doen erg ons best om de klanten zo snel mogelijk en vriendelijk te woord te staan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Rape levering
VerbeterpuntenDe figuurtjes waren allemaal los dus eingenlijk stuk
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Erg vervelend om te horen dat de figuurtjes allemaal los waren. Is dat probleem al opgelost? Wij doen ons best om de figuurtjes zo goed mogelijk in te pakken maar soms gaan ze toch nog stuk helaas. Wij hopen dat we u de volgende keer wel helemaal tevreden kunnen maken. Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Artikel ziet er uit net als op de site .
Verbeterpuntengeen
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo blij bent met uw bestelling. Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
het zijn alleen maar positieve punten op alles
Verbeterpuntener zijn er geen
Wow super bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u alleen maar positieve punten heeft. Wij hopen u vaker blij te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
EXCELLENT PRICES, EXCELLENT SERVICE, EXCELLENT CONTACT! THAT'S WHY I BUY MY LEMAX & ALL THE REST ONLY FROM THIS COMPANY
Wow thankyou so much for this amazing review! We are happy to hear these positive comments about our services. We hope to see you a next time! Yours sincerely, Team Wishpel
Pluspunten
Het pakketje was heel snel binnen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het pakketje heel snel binnen was. Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
zeer overzichtelijke website, scherpe prijzen, snel antwoord op vragen via mail. Correcte facturatie en snelle levering (ook in België)
Verbeterpuntengeen
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Er fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
SNELLE LEVERING GROOT AANBOD
VerbeterpuntenIs er niet.
Wow super bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u tevreden bent. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle en goede levering. Perfecte prijzen die passen bij de producten. Goed ingepakt bij aflevering
VerbeterpuntenDe levering had een papier erop met gerecyclede doos. Vind ik zelf niet ergmaar het gaf een slordige indruk. Misschien aangeven op de site dat jullie hier gebruik van maken?
Goedemorgen, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij zullen uw tip zeker meenemen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Wishpel-Village het perfect bedrijf om je Lemax aankopen te doen zowel in Nederland en buitenland, zeer gedienstig, correctvol, zéér trouw in hun verzendingen, super goed ingepakt de bestellingen zodat er tijdens vervoer niets kan stuk gaan, levering wordt stipt op gestelde datum uitgevoerd, Lemax supermooie items, ik ben er tuk op en zal er nog véél kopen in de toekomst, echt een firma om van te dromen voor je bestellingen te doen, supergoede uitleg via de You-Tube filmpjes hoe meer ik er zie hoe meer fan ik wordt van Lemax. Spijtig genoeg heb ik Wishpel Village véél te laat ontdekt om mijn inkopen te doen ! Nen dikke proficiat voor deze firma en hun personeel. Tot snel en hartelijk bedankt voor al dit moois dat jullie te bieden hebt. Vele groetjes vanuit België Annie
Beste Annie, Ontzettend leuk om te horen dat u zo blij met ons bent! Wij zijn ook ontzettend blij met een trouwe klant zoals u! Er zullen nog meer Youtube video's komen waarin u nog meer tips krijgt. Heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling! Heel veel succes en plezier met het bouwen van uw dorp! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, Altijd correct, ook als er iets stuk is of er gebreken zijn word dit zo snel mogelijk in orde gemaakt. Door een nieuw product terug te verzenden of het geld terug te storten. Ik zal zeker mijn vrienden en familie 'Wishpel Village' aanbevelen want ik vind lemax een mooi product. Ik bestel elk jaar wel iets van deze website en nog nooit problemen gehad, echt top! Vandaar 5 sterren die hier wel duidelijk op zijn plaats zijn.
VerbeterpuntenEen echt verbeterpunt heb ik niet, want je krijgt een correcte snelle service. Ik ben zeker een grote fan van Lemax & Wishpel Village!
goedemorgen Bart, Ontzettend bedankt voor deze leuke reactie en de goede beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent over onze webshop. Trouwe klanten zoals u zijn het die het werken leuk maken. Heel erg bedankt en veel succes met het bouwen van uw dorp! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Whispel-village geeft een snelle en goede service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Marion, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
snelle levering en het belangrijkste !!!, goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Beste Jan, Super bedankt voor deze super mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten en producten. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goedemorgen, Hartstikke bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te zien dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Gewoon prima.
Goedemorgen, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Wij vinden het leuk om te horen dat u hier zo tevreden mee bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Steeds mooie en exclusieve huisjes en gadgets , wij zij gestadig voort aan het bouwen aan ons kerstdorpje .
Goedemorgen, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee. Erg leuk om te horen dat u bezig bent met uw dorpje verder te bouwen. Heel veel succes met het bouwen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
De levering zijn altijd op tijd.
goedemorgen, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Geen opmerkingen.
Wow super bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee! Team Wishpel
Pluspunten
Super service
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling! Erg fijn dat u de service zo goed vindt. Een prettige dag toegewenst! Team Wishpel
Pluspunten
Eerlijke berichtgeving, geen verassingen qua betaling en een perfecte, vlugge levering van de kwaliteitsvolle producten!
Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Team Wishpel
Pluspunten
Heel fijn geholpen toen onze nieuwe caroussel heel veel lawaai maakte, in overleg besloten om hem terug te sturen, en keurig al heel snel een nieuwe ontvangen, super!
Super bedankt voor het fantastische cijfer en de fijne feedback! Heel leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en uw nieuwe Caroussel! Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ