Pluspunten
prima webs. Uitgebreide keuze en leuke videotips ! Snelle levering ! Super tevreden !
Fijn! Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering. Alles perfect in orde.
VerbeterpuntenGeen. Alles was echt top top in orde.
Super om te lezen, bedankt!
Pluspunten
Vrijdag om 14 u besteld en zaterdag ochtend geleverd om 8u30 . Alles correct ingepakt . Ik ga er zeker nog bestellen .
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen!
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
Bedankt!
Pluspunten
uitgebreide assortiment, snelle levering helle leuke Site
Bedankt! Goed om te lezen dat u tevreden bent!
Pluspunten
Een ruim assortiment en duidelijke webshop.
Ontzettend bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Netjes en snel afgehandeld.
Bedankt! Goed om te lezen!
Positive
Very good products! Fast shipping and never been late on there delivery!!!
SuggestionsMore re-releases of old models!
Thank you very much for your review!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Super service, snelle levering. Pracht artikelen
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Uitgebreide webshop met veel keuze. Alles wordt netjes verpakt en snel verzonden. Klantenservice reageert snel en zoekt goede oplossingen.
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden als er ook Luville verkocht zou worden. Echter begrijp ik dat dit misschien niet zo past bij jullie visie.
Ontzettend bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Op dit moment verkopen wij van Luville de Efteling Collectie. Wellicht zullen wij in de toekomst meer van Luville aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Grote sortering en snelle levering. Als een product later geleverd wordt dan wordt je keurig op gebeld.
VerbeterpuntenGa zo door.
Positif
tout est parfait
Merci!
Pluspunten
Goede web pagina, snelle levering
Bedankt voor uw review!
Bedankt!
Pluspunten
snelle levering en nazorg als er iets niet goed is toppie
Verbeterpunten????????????????
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent!
Bedankt!
Pluspunten
Snelle en correcte levering uit een enorm gevarieerd aanbod.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Helemaal te vreden, netjes verpakt, snelle leveren toppie
Ontzettend bedankt! Goed om te lezen!
Pluspunten
Snelle levering. Kwetsbare onderdelen uitermate goed verpakt, lage stuksprijs. Producten zien er net zo goed uit als op de website.
VerbeterpuntenNog breder assortiment??
Ontzettend bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent!
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Rien pour le moment
VerbeterpuntenNotre commande est payée depuis plus de 15 jours et nous ne savons toujours pas ou en est la livraison commande n° 1200689411 Quand serons nous livrés? H. Skieresz
Beste H. Skieresz, Bedankt voor uw beoordeling. Op 18 november hebben wij uw bestelling ontvangen. Kort hierna hebben wij contact met u opgenomen over uw bestelling. 29 november hebben wij hier reactie op gekregen. Op 30 november hebben wij uw bestelling verwerkt en verzonden. Wij wensen u alvast veel plezier met het bouwen van uw kerstdorp! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Ruim assortiment, goede overzichtelijke site, snelle levering, leuke filmpjes met tips en toepassingen
Bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te lezen! Wij vinden het ook erg leuk om deze video's te maken! Hou ons in de gaten voor meer video's, tips en toepassing. Deze zullen wij o.a. delen via onze nieuwsbrief, Facebook-pagina en Youtube-kanaal! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
klacht afhandeling super en snel
Verbeterpuntengeen
Ontzettend bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop wij uw klacht hebben afgehandeld.
Pluspunten
Correcte en snelle levering.
VerbeterpuntenSpijtig dat er geen gratis levering is naar België als je voor een zeker bedrag koopt. Sommige doen dit wel.
Bedankt voor uw review! Hoewel we veel naar België verzenden, zijn wij gevestigd in Nederland. Het is voor ons helaas duurder om te verzenden naar België. Wij nemen een deel van deze verzendkosten op ons en het andere gedeelte betaalt u voor verzending naar België. Op die manier blijft het voor ons beide betaalbaar en zijn we in staat om producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Ik wens u veel plezier met het bouw van uw kerstdorp! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ