Pluspunten
Snelle levering, zeer goede verpakking. Producten zien er uit zoals op de foto's op de website, geen verrassingen. Veel variatie mogelijkheden en je kunt een dorp zo groot of klein maken als je zelf wil.
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Bedankt voor uw leuke reactie!
Mooi cijfer bedankt!
Pluspunten
Goede service goede prijs
Verbeterpuntentot heden niks
Pluspunten
Verbeterpuntentelefonisch bereikbaar zijn voor klachten ook in het weekend
Beste heer/ mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Heeft u inmiddels wel al contact opgenomen met onze klantenservice? U kunt uw bestelling altijd naar ons terugsturen en u krijgt het geld van uw bestelling teruggestort. Wij lossen het graag voor u op! Met vriendelijke groet, Wishpel-Village.nl
Pluspunten
Vlotte service.Had een probleem met mijn tram terug gestuurd en een volledige nieuwe gekregen.
Bedankt! Fijn dat u tevreden bent!
Bedankt!
Pluspunten
Zeer tevreden en snel afgehandeld.
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent!
Pluspunten
De bestelling is snel geleverd. Er was een poppetje kapot en hebben ze snel een nieuwe gestuurd
Bedankt voor uw beoordeling! Alle artikelen komen nieuw van de leverancier en wij doen ons best om de producten zo goed mogelijk te verpakken. Helaas komt het wel eens voor dat een artikel defect aankomt. Wanneer u dit bij ons meld zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de manier waarop wij het hebben opgelost! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Snelle levering, goed product overzicht, competatieve prijsstelling
Positif
choix, emballage et transport rapide
Suggestionspeut être pouvoir classer les maisons de noël par taille si besoin , je cherchais une petite pour une place précise et j'ai du fouiller pas mal le site pour trouver celle qui s'intégrerai à la petite place vide dans mon décor
Merci pour votre commentaire et pourboire! Nous prendrons vos commentaires en considération. Cordialement, Team Wishpel
Pluspunten
Helemaal geweldig
Bedankt! Goed om te lezen!
Pluspunten
Snelle en Correcte Levering ook in Belgie
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Mooie producten en snelle service gewoon de max, Bedankt mannen !!!
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig
Hartelijk bedankt voor uw review!
Pluspunten
zijn 5 sterren waardig
Ontzettend bedankt!
Pluspunten
Ze geven duidelijke uitleg, over hun producten, en super snelle levering.
VerbeterpuntenZorg dat je meer bekendheid krijgt, ik keek eerst op ander sides via Google, toen pas kwam ik jullie tegen...
Fijn dat u ons gevonden heeft! We doen ons best. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe acties en leuke tips & tricks!
Positif
Efficacité-Disponibilté-Rapidité de livraison. Bravo vous êtes très réactif!
Merci beaucoup pour votre commentaire!
les produits
Suggestionsdommage que les produits commandés ne sont pas réservés en attendant le paiement quand le site pose problème avec la carte bleue et qu'il faut faire un virement international, à la commande les produits étaient en cours, au paiement ils n'étaient pas disponibles !! dommage !!! les difficultés d'échange, je ne parle pas hollandais et je ne sais pas comment vous remboursez les produits non reçus
Pluspunten
snelle en goede verwerking van de orders
Bedankt!
Pluspunten
Aanbod Service na levering Vriendelijkheid Kwaliteit Contactvaardigheden
VerbeterpuntenEventueel een algemene catalogus voor de niet internet-mensen?
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en verbeterpunt. We zullen uw idee voor een algemene catalogus doorgeven aan de leverancier!
Pluspunten
Het artikel dat je ontvangt is net als op de afbeelding Vlotte afhandeling bestelling
VerbeterpuntenTot nu toe zijn wij tevrefen
Ontzettend bedankt voor uw review!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Wide product range Affordable prices Excellent service and delivery tracking
VerbeterpuntenAdding Luville products would be much appreciated
Thank you for your review and feedback. We will take your feedback into consideration, maybe next year ;)
Pluspunten
vlugge levering, perfect gewoon
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling!
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenWe hebben geen verbeterpunten
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen!
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ