Pluspunten
Allemaal mooie kerst spullen. En leuke dingen.
Krijg je ook zo'n zin in de kerst? Wij kunnen ook niet wachten. Zo'n fijne sfeer.
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel; Overzichtelijke site; Fijne combinatie met de winkel; In de winkel prachtige uitstallingen, die met zorg gemaakt zijn; Er is aandacht besteed aan de filmpjes op de website (hoe bouw je dingen?).
Wat een super complimenten. Leuk om te horen! :D hartstikke bedankt. Ja, je kan zelfs geholpen worden door onze vlogger, haha ;-)
Pluspunten
Vlugge service, gemakkelijke site...
Bedankt!
Pluspunten
Duidelijke site, groot assortiment en snelle levering!!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen!
Pluspunten
Bestelling in prima conditie aangekregen.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
goede en mooie procucten
Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering en leuke acties
VerbeterpuntenNog geen verbeteringen ontekt
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Snelle bezorging
Bedankt!
Pluspunten
Snelle service en klantvriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen, alles is prima.
Goed om te lezen, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
- Overzichtelijke website - Aantrekkelijke prijzen - Snelle levering! - Netjes ingepakt
Bedankt!
Pluspunten
Super klantenservice snelle levering
Bedankt!
Pluspunten
Het is prima, en duidelijk
Super! Goed om te lezen!
Pluspunten
prachtige huisjes, in uitstekend matriaal, prijs en kwaliteit, komen goed overeen! één echte aanrader voor iedereen !!
Verbeterpuntenwaarom, kunnen wij in belgie niet genieten van de verzendings-kosten, vanaf 100 euro of meer ? ik vind dat spijtig !!
Hartstikke bedankt voor je positieve feedback! Hoewel we veel naar Belgie verzenden zit onze vestiging in Nederland. Het is voor ons helaas wat duurder om naar Belgie te verzenden. Wij nemen voor een gedeelte die verzendkosten op ons en het andere gedeelte betaal je voor verzending naar België. Zo blijft het voor ons beide betaalbaar. Alvast veel bouwplezier ;-)
Pluspunten
Ook als er iets niet in orde blijkt te zijn, word je vriendelijk geholpen en kun je rekenen op een vlotte nette afhandeling.
VerbeterpuntenZorg voor een snelle aanvulling als er iets uitverkocht is.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij kopen altijd zorgvuldig in, helaas kan er bij Lemax maar 1 keer per jaar worden ingekocht, hierdoor is het niet mogelijk om extra voorraad bij te bestellen. Wanneer een specifiek artikel dat u graag wilt hebben uitverkocht is, kunt u ons daar uiteraard over mailen, bellen of een chatbericht sturen dan denken we graag met u mee over een alternatief zodat u uw kerstdorp compleet kan maken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
Goede produkten Goede en veilige verpakking van de bestellingen Kwaliteit/prijs staan in goede verhouding
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent!
Pluspunten
Super alles top goed en snelle afhandeling zeker aanrader
VerbeterpuntenDoe zo voort
Bedankt! Fijn om te lezen!
Pluspunten
Ruim assortiment leuke dingen en efficient en duidelijk.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling!
Als dit bedrijf kortingen aanbied moeten deze ook correct zijn en geen lok aanbiedingen zoals ik helaas heb moeten constateren.
Bedankt voor uw beoordeling. Op onze site staat vermeld dat we korting hebben tot 20%. Dit betreft alleen de Lemax artikelen. Wij geven op sommige Lemax items 30% korting. Wij vinden het jammer dat u het niet zo ervaart. Wanneer u twijfelt kunt u ons altijd bellen, mailen of een chatbericht sturen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Voor een dorpsgek (dorpenbouwer) is het geweldig, hele mooie items met een mooie korting. Goed verpakt opgestuurd.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen!
Pluspunten
snelle levering en sterke korting
Verbeterpuntengeen
Bedankt!
Pluspunten
Word netjes verpakt en optijd geleverd
VerbeterpuntenIk heb weet gen verbeterpunten of tips.
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen!
Pluspunten
VerbeterpuntenNee.ze hebben daar alleen maar tips voor mij.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!
Pluspunten
livraison rapide et soignée sérieux
Verbeterpuntenbonne question... allez un peu plus de soldes ;)
Merci pour votre réponse!
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ