Pluspunten
goeie kwaliteit , snelle levering, groot aanbod van goederen ! in één woord uitstekend !!!
Verbeterpuntengéén opmerkingen !!!
Bedankt voor uw enthousiaste reactie! We zijn blij dat u tevreden bent. Super om te lezen.
Pluspunten
kreeg verkeerde bestelling ,opgebeld , retour gestuurd kreeg meteen volgende dag mijn eigen bestelling. keurig opgelost.
Verbeterpuntenmaak de verzendkosten voor kleine bestellingen iets goedkoper , dan koop je ook sneller kleine dingen verder geen verbeter punten
Bedankt voor uw beoordeling. Wij doen altijd ons uiterste best om de bestellingen correct te verwerken. Helaas kan het af en toe voorkomen dat wij een foutje maken. We zijn blij dat u tevreden bent met de manier waarop wij het hebben opgelost. Bedankt voor het verbeterpunt. Om de producten tegen scherpe prijzen te kunnen aanbieden, moeten wij kosten in rekening brengen voor de verwerking en verzending van de bestellingen. Met vriendelijke groet, Peter
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
goede service en ruim assortiment
Bedankt voor uw feedback! Goed om te lezen.
Pluspunten
ik heb in de voorverkoop kerstspullen ter uitbreiding van het kerstdorp, er is ruime keuze, de keuze tussen ophalen of thuis ontvangen vind ik erg fijn. de verpakking was goed in orde ik zou zeker nog meer bestellen
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent. We maken het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk en bieden daarom verschillende ophaal- en bezorgmogelijkheden. Met vriendelijke groet, Peter
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
Top firma, zeer vlugge levering, super goede communicatie op alle gebied zowel per e-mail als telefonisch bij elk probleem dat zich voordoet telkens een oplossing dat de firma je geeft, zeer aan te bevelen voor iedere klant zowel in binnenland als buitenland, 'k ben héél tevreden over de firma en mijn aankopen ! 'k Zal de firma zeer aanbevelen, super tof om daar een bestelling te doen!
VerbeterpuntenGEEN VERBETERINGSPUNTEN
Erg leuk om te lezen, bedankt voor het compliment!
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling van de bestellingen. Goed verpakt zodat beschadigingen voorkomen worden.
VerbeterpuntenMisschien toch iets sneller een mailtje versturen dat je bestelling onderweg is.
Goedemorgen Erwin, Hartstikke bedankt voor je bericht. Normaal gesproken ontvang je automatisch de trackingscode zodat je vooraf weet wanneer je pakketje bezorgd wordt. Helaas had de Post NL een storing waardoor ze niet alleen bij ons maar ook van andere webshops de trackcode niet hadden verzonden naar klanten. Excuses daarvoor. Wij verwachten dat de Post NL dit spoedig oplost zodat weer netjes optijd de trackcode wordt verzonden. Dat is inderdaad wel zo fijn
Pluspunten
mooie producten, een goede prijs en snelle leveringen, ik shop graag bij Wishpel-village
Bedankt! We zien u graag terug in onze webshop!
Pluspunten
Correct ,goede service gevend.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw reactie, super om te lezen!
Pluspunten
Webshop overzichtelijk. Snelle behandeling van bestelling, goede services. Bij problemen snelle oplossing.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service!
Pluspunten
Jullie tonen zelfs een totaalbeeld zodat je een gedacht hebt hoe alles te zetten .
Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wij vinden het leuk om onze klanten inspiratie te geven voor de bouw van hun kerstdorp. Daarom plaatsen wij naast productfoto's ook sfeerfoto's en video's. Met vriendelijk groet, Peter.
Pluspunten
Zoals altijd snel en keurig verpakt
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u enthousiast bent over onze service!
Pluspunten
n.v/t
Verbeterpuntenn.v.t
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Ze houden je op de hoogte, en leveringen zijn netjes verpakt.
Verbeterpuntengeen
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service!
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Bedankt! Goed om te lezen.
Pluspunten
Is redelijk snel, behalve met terugbetalen van een item wat er niet was.
VerbeterpuntenGraag leveren wat je besteld
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Door een systeemfout was één van de door u bestelde producten helaas niet meer op voorraad. Volgens onze gegevens hebben wij u hierover geïnformeerd en onze excuses hiervoor aangeboden. De rest van uw bestelling hebben wij zo snel mogelijk verzonden en het door u teveel betaalde bedrag hebben wij teruggestort. Met vriendelijke groet, Peter.
Pluspunten
Ruime keuze en correcte levering
We zijn blij dat u tevreden bent!
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen alles oké super.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen!
Pluspunten
Vlugge service en alles perfect in orde.
VerbeterpuntenGewoon zo verder doen.
Fijn dat u tevreden bent!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Personeel erg vriendelijke en behulpzaam en als probleempjes zijn worden ze snel en goed opgwlost.
Verbeterpuntenverder geen punten om te verbeteren
Beste Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Momenteel hebben wij met de voorverkoop 10% extra korting boven op de 20%. Wanneer je de kortingscode invult tijdens het bestellen word deze korting automatische berekend. Aangezien je de bestelling al heb geplaatst zullen wij de korting als service achteraf terugstorten op je rekening. Wanneer je weer een bestelling bij ons plaatst tijdens de voorverkoop en het lukt niet om de code in te voeren kunnen wij je altijd verder helpen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, per mail en via de chat. Met vriendelijke groet, Het team van Wishpel
Pluspunten
Ik wordt altijd heel vriendelijk geholpen en voel me gewaardeerd op de webshop en in de winkel. Super mooie en grote collectie. Ga zo door!
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Fijne (web)winkel met een zeer uitgebreid assortiment Lemax artikelen!
Pluspunten
Heel duideljke en goede website. Klantenservice krijgt van mij een hoge waardering. De actie van 10 procent korting was nog niet actief toen ik bestelde. Ik kreeg een mail van de klantenservice dat ik toch de 10 procent korting kreeg. Een aangename en fantastische service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle levertijden en heel overzichtelijk
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ