Pluspunten
VerbeterpuntenNee.ze hebben daar alleen maar tips voor mij.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!
Pluspunten
livraison rapide et soignée sérieux
Verbeterpuntenbonne question... allez un peu plus de soldes ;)
Merci pour votre réponse!
Bedankt!
Pluspunten
Bij Wishpel-village shop ik graag groot assortiment hoge kortingen ga zo door
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u graag bij ons shopt!
Pluspunten
goede service en snelle levering voor een leuke prijs, prima houden zo.
Verbeterpuntentot op heden geen.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen!
Bedankt!
Pluspunten
De service en kwaliteit zijn echt goed! Alles wat je besteld, zie je aan dat het met zorg is behandeld.
VerbeterpuntenIk zou geen verbetering kunnen bedenken. Ben zo super tevreden.
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
Pluspunten
-Mooie en niet te min ook duidelijke foto's op de site. Je ziet duidelijk dat er moeite voor gedaan is. -klant vriendelijk! Er ging wat mis bij het bezorg bedrijf maar door jullie ben ik altijd goed geholpen!
VerbeterpuntenMisschien is het een idee om een ideeen pagina op de site te zetten. Zodat mensen nieuwe inspiratie krijgen voor nieuwe en andere manieren van bouwen/inrichten.
Pluspunten
Nette levering snel en goed verpakt. Snelle levering
Bedankt voor uw review!
Positif
Site web bien pensé, fonctionnel et efficace. Les articles présents sont bien structurés dans les différentes rubriques, facilité de navigation présente dans toute la structure du site. Fonctionnement international : France, Belgique, Italie, ... Livraison, efficace et rapide.
SuggestionsPlus de promo. Réduction pour les clients fidèles et réguliers.
Kan niks bedenken
Super! Bedankt!
Pluspunten
snelle levertijd en goed afhandeling van de zaken. super
Bedankt!
Pluspunten
Goede en snelle service. Mijn levering duurde enkele dagen langer, heb een mail gestuurd naar Wishpel en zij reageerden meteen. Super klantvriendelijkheid. Zij hebben contact gehad met post.nl en regelden een levering op diezelfde dag. Ze stuurden hun excuses, terwijl het probleem niet bij hun lag. Ik zou ze aan alle vrienden aanraden.
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en ons aan andere zou aanraden!
Pluspunten
Snelle levering Ruim assortiment
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer geode service
Bedankt!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van bestelde artikelen!
Bedankt! Fijn dat u tevreden bent!
Pluspunten
Gauw en goed verpakt bezorgt
VerbeterpuntenNee hoor
Bedankt! Fijn om te lezen!
Pluspunten
Snelle levering, prettige prijzen, leuke artikelen voor als je veel mensen een aardigheidje wilt geven.
Goed om te lezen!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
veel keuze, snelle levering
Bedankt!
Pluspunten
Omdat de levering op zich liet wachten, contact gehad met jullie. Er is door jullie direct met Post NL gebeld en daar bleek het pakket achter gebleven te zijn. Ik heb ook heel snel van jullie hier terugkoppeling over gehad. Echt heel fijn. Weer een mooi huisje erbij! Ben er super blij mee. Was het maasr vast kerst.
Bedankt voor uw beoordeling. Helaas komt het af en toe voor dat het niet helemaal goed gaat met de levering. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de manier waarop wij het hebben opgepakt en naar u hebben gecommuniceerd. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Geniet van uw kerstdorp!
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke site
Verbeterpuntenminder beoordelingen vragen!!!
Bedankt voor uw beoordeling! Als u een bestelling plaatst ontvangt u inderdaad een verzoek om een beoordeling achter te laten en eventueel een herinnering. Wij vinden feedback van onze klanten erg belangrijk omdat we hiervan kunnen leren en we hierdoor onze service kunnen blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe site wat inzichtelijker maken.
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ