Helemaal prima!

De bestelling verliep soepel, overzichtelijke website, huisjes waren snel binnen en zijn in het echt nog leuker dan op het plaatje. Mijn dorp is weer een stukje completer.

Geheel naar verwachting

Snelle en correcte afhandeling van mijn aankoop. Prima!

Geheel naar verwachting

Snelle en correcte afhandeling van mijn aankoop. Prima!

Niets ontvangen!

Nog niets concreet ontvangen van de koerier dienst.

Heel prettig

We vonden precies dat wat we nodig hadden en de levering was heel snel en netjes. Vooral de snelle levering was veel beter dan andere websites.

Zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen volgend jaar.

Ben erg tevreden snelle levering en pakket is keurig aangekomen

Keurige en snelle levering

Zeer snelle levering en alles is in goede staat aangekomen

Klantvriendelijk

Zeer goedeinformatie aangaande je iets niet weet. Reageren heel snel

Klantvriendelijk

Zeer goedeinformatie aangaande je iets niet weet. Reageren heel snel

positief en ideeën opgedaan

De website is duidelijk en volop leuke items en ideeën. Ik ging voor de lampjes die in de kersthuisjes gebruikt worden. Fijn dat er goede uitleg wordt gegeven, tevens in de filmpjes. Met de adapter en lampenset aan de slag en eenvoudiger kan niet ! snel geleverd ook nog nog.

positief en ideeën opgedaan

Disappointed

I have emailed you asking for your help, but I still didn't get any answer. I was really hoping that Whisple Village would have been different than other businesses. Sincerely, Luc Robert

Super snelle levering

Niks negatiefs op aan te merken

in 1 woord goed.

Zeker voor herhaling varbaar om te bestellen volgend jaar.

Super service

Perfecte service, vandaag besteld en morgen in huis.

Super service

Perfecte service, vandaag besteld en morgen in huis.

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ