Netjes verpakt. Snelle levering.
Hallo Christelle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! En fijn dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met bouwen! oprecht, Team Wishpeldorp.
Top bedrijf !
Hallo Marc, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Bedankt voor de 10! Veel plezier met bouwen! oprecht, Team Wishpeldorp.
PLUSIEURS COMMANDES A MON ACTIF ET TOUJOURS TRES SATISFAIT.PRODUITS TRES BIEN EMBALLES ,LIVRAISON RAPIDE.PARFAIT
Transaction toujours idéale. Merci
Hallo, Merci d'avoir pris le temps d'écrire un avis ! Merci pour le 10 ! Et c'est formidable que vous soyez si satisfait de nous! Amusez-vous à construire ! Cordialement, Team Wishpel-village
Ich kann nur positives berichten. Alles bestens, top Kundenservice
Hallo Jessica, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben! Danke für die 10! Und schön, dass Sie so zufrieden mit uns sind! Viel Spaß beim Bauen! Aufrichtig, Team Wishpel-Village.
A recommander
Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis ! Merci pour le 10 ! Amusez-vous à construire ! Cordialement, L'équipe Wishpel-Village.
Cela fait maintenant quelques années que je passe commande auprès de vous et je n'ai jamais été déçue. Les produits sont de très belles qualité, les délais de livraisons sont respectés, les emballages sont soignés et les produits sont conformes aux descriptifs. Il y a beaucoup de choix : maisons, figurines, décors....
Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis ! Merci pour le 10 ! Et c'est formidable que vous soyez si satisfait de nous! Amusez-vous à construire ! Cordialement, L'équipe Wishpel-Village.
First time using your company and I found the service pretty good. I understand that you must be swamped at the moment with orders, but as it was my first order I was anxious and a little wary ... even more when I did not receive any word from you if/when package was dispatched, nor tracking number. It's only when I received word from my local post office to collect my parcel. Outer box was squashed and torn, but packaging was excelent and none of the contents damaged. Thanks for your service.
Hello Joseph, Thank you for taking the time to leave a review! And it's great that you are so satisfied with us! Have fun building! Sincerely, Team Wishpel-Village.
Livraison très rapide, emballé parfaitement! Je suis ravie
Hello, Thank you for taking the time to leave a review! Thank you for the 10! And it's great that you are so satisfied with us! Have fun building! Sincerely, Team Wishpel-Village.
de gebouwen zijn mooi van opzet echter niet meer zo gedetailleerd als voorheen, passend bij de figuurtjes en de verlichting is er ook niet beter op geworden, voorheen waren de gebouwen iets gedetailleerder en zag je de binnenverlichting namelijk niet.
Hallo, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Producten zijn zoals omschreven. Worden ook snel en goed verzonden.
Hallo J, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
betrouwbaar
Hallo, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Snelle accurate levering goed verpakt
Hallo Leo, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Ik heb nu al 2 keer kersthuisjes en figuurtjes besteld en ben er erg blij mee. Alles was goed verpakt. Ik kan niet wachten tot het zover is dat ik mijn huis kan veranderen in de Kerstsferen.
Hallo Netty, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Netjes optijd en goed ingepakt top.
Hallo Marieke, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Vlotte afwerking
Hallo Jeanne, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Hoop dat snel kerstmis is echt aanrader deze winkel
Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Het kan wat ons betreft ook niet vroeg genoeg kerst zijn ;-) Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Mooi huisje, kwalitatief. Keurig verpakt en afgeleverd. Ik zou zeker mensen aanraden om bij Wishpel-Village te kopen.
Hallo S.C.T Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Ben al een maand bezig om de beloofde €7,50 als compensatie gestort te krijgen voor een kapot geleverd halloween item. Al 2 x foto,s van bewijs moeten sturen..steeds weer het mini bedragje wordt zo snel mogelijk gestort op uw rekening...nou ik heb het nog steeds niet ontvangen. Nu weer 2 items kapot maar dan van kerst. Emails gestuurd maar nog helemaal geen reactie..straks maar bellen.
Hallo Anita, Wat vervelend dat het mis is gelopen, we proberen zo goed mogelijk onze klanten te helpen. We hopen dat de oplossingen die we u geboden hebben van goede orde zijn geweest! Inmiddels is het korting bedrag naar u overgemaakt! Onze welgemeende excuses voor alle ongemak en vertraging. Hartelijke groet, Team Wishpel-Village.
All positive. Fantastic range great prices. Fast prompt delivery.
Alles goed en op tijd verzonden, leuke dingen, en met de 30% korting die tot voor kort (okt-22) gold ook een leuke prijs. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hoi Frank, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
er is weinig tot niets over levering of dienstverlening te melden in ieder geval beide zijn goed tot super ook in de drukke tijden ik heb niets dan lof voor deze Whispel-Village.
Hoi Bertus, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Leuke website met veel ideeën en hebbe dingetjes. En dan nog vaak acties.
Hoi Eric, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Goed verpakt en keurig bezorgd
Hoi Teddy, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten. Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Eerst kreeg ik een berichtje dat de bestelling langer duurde omdat nog niet alles binnen was. Daarna nog een keer een telefoontje om alles uit te leggen Netjes hoor
Hoi Mjc, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ