Genieten vol verwachting de bestelde inkopen uitpakken, heerlijk!
Door toeval de webshop ontdekt, en ik was meteen onder de indruk van hoe het uitzag. De grote keuze, afwerking van de huisjes, figuren etc. Ik ben toen begonnen met bestellen. Wat was het spannend om de levering te krijgen en uit te pakken. Precies zoals het op de webshop stond, ook gekregen. Daarna wist ik dat dit het zou worden, vooral omdat ik zo'n goed en mooi commentaar kreeg van mijn omgeving. Ben zelfs trots dat buren extra komen kijken naar mijn vensterbank om te zien hoe deze dan uitziet. Ik bestel nu al enkele jaren bij Wishpel-village webshop en dit bevalt me prima. Waar ik zeer over te spreken ben is het afhandelen van vragen maar ook van een klacht. Men probeert het goed en netjes af te handelen. Een compliment voor de medewerkers, de hulp en vriendelijkheid!
Ik bestel nu niet alleen Kerst maar ook Halloween. Het kan dan wel prijzig zijn maar je krijgt goed waar voor je geld. Het is steeds weer genieten.
Wat ik heel jammer vindt en ook mijn man is dat wij niet naar jullie centrum kunnen komen. Lijkt me prachtig om daar eens te komen kijken wat Martin weer gemaakt heeft. Door omstandigheden privé is dit niet mogelijk en is dit zelfs een lange reis voor ons, nl. wij zouden dan komen vanuit Limburg. Maar dank zij Martin en de video's krijg ik toch ideeën. Martin bedankt hiervoor!!