Al een aantal bestellingen geplaatst en dit voldoet altijd aan de verwachting. Als er door externe factoren een vertraging ontstaat, neemt men persoonlijk contact op om het transport zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.
Hoi Alwin, Dank je wel dat je even de tijd heb genomen om een review achter te laten! Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
De bestelling werd vlot en correct geleverd
Hoi Jos, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Afbeeldingen op de site komen goed overeen met de werkelijkheid. Alles netjes en veilig verpakt voor vervoer met post.nl
Hoi Alice, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Alles goed verpakt. Prima levering.
Hoi, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Snelle levering en goed verpakt
Hoi Desiree, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Producten zijn snel geleverd en ze waren goed verpakt.
Hoi Trudy, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Mijn bestelling werd snel en heel goed verpakt geleverd. Communicatie omtrent de levering was prima. bestel al jaren bij Wishpel Village en ben erg tevreden.
Hoi Silvia, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Hoi Peter, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
commande facile à passer , livraison rapide ,produits correspondants à leur description, dommage que désormais ils sont fabriqués en Chine , ce qui n'a pas empêché l'augmentation des prix ! ( Pourquoi , malgré une à deux commandes par an, je ne bénéficie pas de code de réduction?)
Achats pour mon village de Noël Lemax : prix intéressant, livraison en 1 semaine. De beaux produits intacts. Et à un prix intéressant :Je recommanderais...
Juste une erreur car je n ai pas vu qu il y avais plusieurs échelle pour les personnages et du coup reçu un traîneau pas à la même échelle que les autres le reste parfait
Très bien
Commande rapide et sérieux
J ai commandé un moulin articulé Lemax après Noël et le colis était incomplet. Il n'y avait pas les ailes du moulin. Malgré ma demande de me renvoyer l accessoire manquant je n ai eu pour réponse qu un long et déplaisant silence. Ce n est pas sérieux.
Zeer goede en snelle.levering en met toch w veel korting tov andere lemax leveranciers Gr wilko
Hoi Wilko, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Ik heb de kersthuisjes besteld van Lomax...precies zoals op de foto,s en de levering was degelijk ingepakt en supersnel geleverd
Hoi Hennie, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Voor een nette prijs besteld. De dag erna was het pakketje al binnen. Netjes ingepakt. Wishpel heeft een heel erg breed assortiment met kersthuisjes dus een hele fijne winkel om te bestellen.
Hoi Tom Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Door toeval de webshop ontdekt, en ik was meteen onder de indruk van hoe het uitzag. De grote keuze, afwerking van de huisjes, figuren etc. Ik ben toen begonnen met bestellen. Wat was het spannend om de levering te krijgen en uit te pakken. Precies zoals het op de webshop stond, ook gekregen. Daarna wist ik dat dit het zou worden, vooral omdat ik zo'n goed en mooi commentaar kreeg van mijn omgeving. Ben zelfs trots dat buren extra komen kijken naar mijn vensterbank om te zien hoe deze dan uitziet. Ik bestel nu al enkele jaren bij Wishpel-village webshop en dit bevalt me prima. Waar ik zeer over te spreken ben is het afhandelen van vragen maar ook van een klacht. Men probeert het goed en netjes af te handelen. Een compliment voor de medewerkers, de hulp en vriendelijkheid! Ik bestel nu niet alleen Kerst maar ook Halloween. Het kan dan wel prijzig zijn maar je krijgt goed waar voor je geld. Het is steeds weer genieten. Wat ik heel jammer vindt en ook mijn man is dat wij niet naar jullie centrum kunnen komen. Lijkt me prachtig om daar eens te komen kijken wat Martin weer gemaakt heeft. Door omstandigheden privé is dit niet mogelijk en is dit zelfs een lange reis voor ons, nl. wij zouden dan komen vanuit Limburg. Maar dank zij Martin en de video's krijg ik toch ideeën. Martin bedankt hiervoor!!
Hoi Kitty, Dank je wel voor de 10! En super fijn dat u zo tevreden met ons bent! Vanuit Limburg is het inderdaad een behoorlijk rit! Hopelijk kunnen we jullie volgende seizoen alsnog verwelkomen! Namens Martin: Graag gedaan :-) Veel bouw plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Wir haben schon sehr viele Häuschen gekauft von Lemax. War immer alles gut bis auf einmal. Bei der letzten Bestellung bekamen wir ein Häuschen, das viel Teile kaputt hatte. Zweimal E-mail geschrieben, keine Rückmeldung erhalten. Schade...
Hallo Anja, Es tut uns leid zu hören, dass Sie keine Antwort von uns erhalten haben! Wir bemühen uns, innerhalb von 2 Werktagen zu antworten, aber Ihre E-Mail ist möglicherweise irgendwo hängengeblieben. Es tut uns sehr leid! mit freundlichen Grüßen Team Wishpel-Village
BONJOUR, LE SEUL PROBLEME RESTE LES LIVRAISONS ET LA CASSE CASSE EN DEBUT DE CHAINE AU DEPART DE CHEZ VOUS ??? BEAUCOUP TROP DE CASSES DANS LES BOITES LORS DE LA LIVRAISON DOMMAGE CERTAINS PRODUITS SONT CHEZ VOS CONCURRENTS ET PAS CHEZ VOUS SINON HEUREUX DU SERVICE - REACTIVITE - TENUE INFORME DES LIVRAISONS UN PEU CHER PAR RAPPORT A VOS CONCURRENTS DIRECTS
1 ere commande tout était parfait
Merci pour le beau 10 ! Cordialement Team Wishpel-Village
Responsable
Merci pour le beau 10 ! Cordialement Team Wishpel-Village
Rien à signaler emballage parfait toujours contente merci à tous
la livraison n'à pas été faite car je travaillais .donc le colis doit être en pou.t relais depuis le 21/10/2022 mais pas d'info ou il est . donc en attente de ma commande .
Je n' ais jamais eu de problème site vraiment très bien
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ