Beste lemax webshop
Allereerst mijn dank aan Bianca om ons probleem asap en met de nodige vriendelijkheid en service op te lossen. Bedankt hiervoor en tot de volgende bestelling. :-) Dirk en Aagje
Snelle en zeer nette levering.
Vriendelijk en netjes geholpen
Vrijdag besteld. Zaterdag geleverd
Snelle levering. Mooie poppetjes mooier dan op de afbeeldingen sommige. Super!
Snelle en goede levering. Compliment voor de instructie filmpjes
Alles was goed beschermd en goed aan gekomen
er is veel keuze en alles wordt netjes ingepakt verstuurd. als bestelling later geleverd wordt dan krijg je een mail met hoe wat en wanneer de bestelling wel komt.
Super blij met m'n aankopen. De levering is lekker snel en de prijs is goed te doen. Ga hier zeker weer bestellen...
Hoi Geert! Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Super fijn om te horen dat u super blij bent met uw aankopen! Heel veel plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village
zie boven
Hoi Ruud, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn dat u tevreden bent! Heel veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village
Elk jaar koop ik er wel een item bij, de dierentuin is nu de favoriet, en de kermis attracties, er is veel keuze, mijn kleindochter van 1 jaar kijkt haar ogen uit, en ik ook, nog steeds!
Hoi Trees, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! De dierentuin is inderdaad een hele mooi thema! Kan me voorstellen dat uw kleindochter ( en u ;-) )haar ogen uit kijkt! Heel veel plezier! Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village
Nieuwe collectie is zeer mooi en heel uitgebreid Jammer dat de verzending 2 x is vertraagd
Hoi San, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Inderdaad jammer dat er vertraging was, hopelijk heeft u nu alles in huis om een mooi kerstdorp te bouwen! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Reeds jaren ben ik klant, kan het alleen maar aanbevelen aan nieuwe klanten in de toekomst!!
Hoi Jan, Super fijn dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Op naar een mooi kerst dorp tijd ;-) Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Op tijd bezorgd. En zorgvuldig verpakt.
Hallo Thea, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn om te horen dat alles op tijd bezorgt is! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Mijn bestelling werd binnen 1 dag bezorgd. Het was goed beschermd verpakt, waardoor niks kon breken.
Hoi D, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens was! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Alles tip top in orde
Hallo Myriam, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Dank u wel voor de 10! Dat zien wij graag! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Mijn ervaring is heel goed. De pakketjes worden snel gebracht en ook goed verpakt.
Hallo, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Voor herhaling vatbaar
Hoi Katty, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten en voor de mooi 10! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Zoals ik hier boven al vermelde wat ik uitzoek krijg ik. Geen lange levertijden en alles netjes verpakt. Gewoon een klasse bedrijf. Toppie.
Hallo Fred, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Ik kan de levering van onze leuke noorderburen NEDERLAN enkel aanbevelen ! Alles is in goede staat aangekomen : toch kan er nog een verbetering worden aangebracht namelijk op de verpakking kleven , deze kant naar boven zetten , breekbaar vermelden ( Glas Klever ) Zo jullie verzenden delicate mooie producten die niet altijd met respect behandelt worden bij het vervoer vandaar deze maatregelen . Het zou ook leuk zijn dat jullie duidelijker vermelden dat er altijd een verzending kost bijkomt voor levering naar Belgiê ook al is het voor een zonder kosten tot verzending hoog bedrag ! Dit later voor vergissingen te voorkomen !! Zo fijne NOORDER BUREN , Vriendelijke groeten Zaman Robert uit Belgiê en maak er met LEMAX een warme en gezellige , vredevolle KERT van
Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de artikelen naar wens zijn! We nemen u aanmerkingen mee! Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Hoewel ik het verlichte tafreel nog niet in gebruik heb genomen (het is een cadeautje voor Sinterklaas) weet ik niet hoe het eruit ziet als het aan is, kan ik wel zeggen dat de bezorging top was.
Hoi Wilfried! Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Wat spannend! We zien graag na sinterklaas een foto verschijnen =D Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Jammer als je langer dan de zeer lang geplande levertijd moet wachten, zou het leuk zijn als er een kleine attentie bij de verlate levering zat.
Hoi Harrie, Dank u wel dat u even de tijd nam om een review achter te laten! Het is inderdaad niet prettig om soms te moeten wachten! We gaan u idee mee nemen in gedachten :-) Veel plezier met de aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Sehr gute Qualität original getreu guter Service schnelle Lieferung Preis Leistung stimmt kaufe sehr gerne ein.
Hallo Susanne, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben! Schön, dass Sie so zufrieden sind! Wir freuen uns auf Ihre Bestellung in der nächsten Saison! Mit freundlichen Grüßen, Team Wishpel-Village
2 Kreekweg
Hellevoetsluis 3223LJ