Uitstekende service!!!!!

Beste lemax webshop

TOPSERVICE

Allereerst mijn dank aan Bianca om ons probleem asap en met de nodige vriendelijkheid en service op te lossen. Bedankt hiervoor en tot de volgende bestelling. :-) Dirk en Aagje

super snelle levering

Snelle en zeer nette levering.

Vriendelijk en netjes geholpen

Vriendelijk en netjes geholpen

Top en supersnel

Vrijdag besteld. Zaterdag geleverd

Snelle levering. Mooie poppetjes mooier dan op de afbeeldingen sommige. Super!

Snelle en goede levering. Compliment voor de instructie filmpjes

Alles was goed beschermd en goed aan gekomen

veel keuze en mooie aanbiedingen

er is veel keuze en alles wordt netjes ingepakt verstuurd. als bestelling later geleverd wordt dan krijg je een mail met hoe wat en wanneer de bestelling wel komt.

Top producten voor gunstige prijzen.

Super blij met m'n aankopen. De levering is lekker snel en de prijs is goed te doen. Ga hier zeker weer bestellen...

heel erg goed, goede service

zie boven

Elk jaar koop ik er wel een item bij, de dierentuin is nu de favoriet, en de kermis attracties, er is veel keuze, mijn kleindochter van 1 jaar kijkt haar ogen uit, en ik ook, nog steeds!

Mooie nieuwe collectie

Nieuwe collectie is zeer mooi en heel uitgebreid Jammer dat de verzending 2 x is vertraagd

Uitstekend !

Reeds jaren ben ik klant, kan het alleen maar aanbevelen aan nieuwe klanten in de toekomst!!

Op tijd bezorgd. En zorgvuldig verpakt.

Netjes verpakt en geleverd

Mijn bestelling werd binnen 1 dag bezorgd. Het was goed beschermd verpakt, waardoor niks kon breken.

Kersthuisjes

Alles tip top in orde

Mijn ervaring is heel goed. De pakketjes worden snel gebracht en ook goed verpakt.

Prachtig

Voor herhaling vatbaar

Kijken, kiezen en meteen kopen.

Zoals ik hier boven al vermelde wat ik uitzoek krijg ik. Geen lange levertijden en alles netjes verpakt. Gewoon een klasse bedrijf. Toppie.

Alles is prima aangekomen in Belgiê goed verpakt !

Ik kan de levering van onze leuke noorderburen NEDERLAN enkel aanbevelen ! Alles is in goede staat aangekomen : toch kan er nog een verbetering worden aangebracht namelijk op de verpakking kleven , deze kant naar boven zetten , breekbaar vermelden ( Glas Klever ) Zo jullie verzenden delicate mooie producten die niet altijd met respect behandelt worden bij het vervoer vandaar deze maatregelen . Het zou ook leuk zijn dat jullie duidelijker vermelden dat er altijd een verzending kost bijkomt voor levering naar Belgiê ook al is het voor een zonder kosten tot verzending hoog bedrag ! Dit later voor vergissingen te voorkomen !! Zo fijne NOORDER BUREN , Vriendelijke groeten Zaman Robert uit Belgiê en maak er met LEMAX een warme en gezellige , vredevolle KERT van

Prima service.

Hoewel ik het verlichte tafreel nog niet in gebruik heb genomen (het is een cadeautje voor Sinterklaas) weet ik niet hoe het eruit ziet als het aan is, kan ik wel zeggen dat de bezorging top was.

Levertijd

Jammer als je langer dan de zeer lang geplande levertijd moet wachten, zou het leuk zijn als er een kleine attentie bij de verlate levering zat.

Sehr gut

Sehr gute Qualität original getreu guter Service schnelle Lieferung Preis Leistung stimmt kaufe sehr gerne ein.

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ