Pas satisfaite de la relation commerciale et de l’expérience client. Une première commande passée l’an dernier de plus de 200€ qui n’apparaît pas dans mon compte une nouvelle commande cette année de 191€ générée pendant l’offre promotionnelle « présente » mais validée le lendemain de la validité de l’offre et donc pas l’application de la remise. J’aurai attendu un geste ne serait-ce qu’un personnage à 3€ ajouté à ma commande en récompense de ma fidélité plutôt qu’un mail me confirmant que l’offre promotionnelle était expirée
Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben over deze webshop. Omschrijving van alke artikelen zijn duidelijk. De artikelen worden met zorg verpakt en verzonden.
Beste Jannie, bedankt voor je bestelling en de goede beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village
Op tijd ontvangen, zat onderdeel niet bij 2 dagen later alsnog alles compleet Super gedaan, ben er blij mee
Beste Nico, we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een goede reactie en een goede recensie. Met Vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Zeer snelle levering, en goede service, en erg vriendelijke mensen, dus zeker een aanrader om daar te KOPEN.
Beste Harry, we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een goede reactie en een goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Snelle levering en levertijden kloppen
Grand choix et prix attractif. Toutes les figurines sont très bien emballées dans du papier bulle pour une livraison sécurisé et de surcroît rapide. Je recommande
Al jaren tevreden bij Wishpel-Village ! Steeds grote keuze en de laatste nieuwe kersthuisjes van Lemax zeer snel geleverd. Eenvoudig te betalen. You-tube films en tips hoe je mooie kerstdorpen bouwt, zijn extra meegenomen. Prijzen zijn ook o.k. Doe zo verder ! ik ben alvast een zeer tevreden klant.
Beste Nadine, we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een goede reactie en een goede recensie. Met vriendelijke groeten, Team Wishpel-Village.
Zeer tevreden en snelle levering naar België.
Mijn pakketje was enorm snel geleverd, veel sneller dan ik in eerste instantie had verwacht. De ontvangen items kwamen keurig verpakt, zodat ze niet konden breken. De items waren ook precies zoals ik ze had verwacht. Ik ben zeer tevreden!
Beste Pascal, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
snelle levering. Producten goed verpakt!
Beste Max, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Kerst onderdelen besteld en de volgende dag al voor 12 uur geleverd. tol snelheid.
Beste Rogier, fijn te horen dat alles snel is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Als je een vraag hebt, wordt je snel geholpen. Of je krijgt tips hoe je iets anders of makkelijker kunt doen/oplossen. Tot nu toe zeer tevreden over alles.
• Beste L. van de Bor, we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een goede reactie en een goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Er ontbrak één artikel van de bestelling. Eén mailtje verder en het artikel werd netjes toegestuurd.
Beste M, we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een goede recensie. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Snelle levering, verzorgde levering
Beste Leo, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Begin Augustus als de nieuwsbrief komt wisphel, begint het al te kriebelen en met plezier kijken wat voor nieuwe items er zijn voor dit jaar. En met de aantrekkelijk korting maakt het om te kopen. De goede vlote service van Wishpel, snelle levering. Zorgt er voor dat je al in september zin krijgt om je kerst/winterdorp op te gaan bouwen. Zo dat ik er tot begin januari van kan genieten. Ik wens jullie een fijne winterwonderland toe zowel in jullie tuincentrum als achter de schermen in het magazijn. Mvg Eric Bieze
Beste Eric fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
makkelijk bestellen en snelle levering
Met wishpel-village.nl wederom een goede ervaring gehad. Producten werden eerder geleverd dan verwacht. Alles was goed verpakt en duidelijke/tijdige informatie over de verzending en de track & trace code.
Uitstekend. Altijd vlug en correct geleverde en geholpen
Beste Tatiana, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Goed bedrijf met hoge kortingen. Kersthuisjes kwamen snel binnen
Beste Daantje, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Cela fait deux fois que je commande des miniatures pour un village de Noël.Ma commande arrive très vite et très bien protégé.Je n’est rien à dire de négatif tout a été parfait sans aucun soucis.Je recommande ce site sans aucun problème
Everything ok, time, boxes and quality
Easy efficient ordering process. Delivered within 10 days. Really good considering Covid etc. Will shop again...and again... if space for village allows!!!
Dear Clare, we are happy to hear that you had a good experience with us. Thank you verry much for leaving a good review. Kind regards, Team Wishpel-Village.
Suuper mooie huisjes! Suuper snelle levering! Ik word er gewoon hebberig van! Heel erg bedankt en tot de volgende keer en met €50 nou daar heb ik al een bestemming voor ;)
Beste Ankie, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Wishpel-village prijzen zijn concurrent en de levering keurig en netjes volgens afspraak. Top!
Beste Dennis, fijn te horen dat alles snel en goed is geleverd. Enorm bedankt voor je fijne reactie en je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel-Village.
Θα σας ξαναπροτιμησω!!
2 Kreekweg