Leuke winkel

Leuke winkel en niet te duur Vind er alles wat je nodig hebt Mooie figuren en huisjes

Prima winkel met uitgebreid aanbod van kerst huisjes. Snelle service en levering. Niks op aan te merken

Excellent service malgré un problème de livraison

Mon colis commandé auprès de Wishpel-village a été perdu par la société de livraison: le service de wishpel a tout mis en oeuvre pour tenter de le retrouver et m'a tenu informée à chaque étape du processus, ce que j'ai beaucoup apprécié. Ils ont été très à mon écoute et ont fait preuve d'une grande gentillesse.

Jammer erg jammer

Pakket nooit aangekomen, verloren gegaan bij post nl. Door uitverkoop niet meer na te bestellen.

Mooie huisjes die je niet vindt in de winkel

Mooie huisjes gevonden. Interessante video hoe je een dorp kan maken

vlotte levering

de bestelling wordt lekker vlot geleverd en klachten goed afgehandeld

First class service received.

As a first time customer I have been very pleased with the service received from the company. A query I had about delivery was dealt with promptly and efficiently, as was a query about the condition of one of the articles. Would not hesitate to order from Wishpel Village again in the future.

Snelle levering en super mooi spul

Makkelijk online te bestellen en snel geleverd zelfs rond de feestdagen.

Grandioos!

Het is geweldig om stuk voor stuk nieuwe huisjes of andere attributen te bestellen, uit te pakken en een plaatsje te geven in ons miniworldje!

Geleverd als verwacht

S U P E R ! ! !

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan, en ben uiterst tevreden : mooie en grote keuze, supersnelle levering en goede prijzen ! Ik heb jullie aangeraden bij mijn buurvrouw en deze heeft ook al besteld. Ik kijk al uit naar de volgende Kerst.

Mooie producten snel geleverd

Leuke aanbiedingen van de efteling gescoord en ze waren nog snel binnen ook. Verder was het ook erg goed verpakt. Helemaal top

snelle en zorgvuldige levering

Prima service en krijg netjes bericht als een product toch niet op voorraad is.

Hele goede service, en alles voor een leuke betaalbare prijs.

Had problemen met een bestelling, maar is prima opgelost. Super!! De service is prima.

Mooie artikelen goede service

Altijd snel en super voordelig

Ik bestel regelmatig bij Wishpel en dat gaat altijd super! Nog nooit problemen gehad, levering altijd op tijd en leuk assortiment.

Muito bom

Muito bom,

zeergoede en vlotte levering

6 dagen voor kerst besteld goed verpakt en dag later afgeleverd

snel en goed

altijd snel en duidelijk.

goede contacten

ook goede kwaliteit spullen kerst figuren ,en niet duur ! koop zeker volgende keer weer kerstspullen !

Alles wie beschrieben,schnelle Lieferung.

alles o.k.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goed geleverd

Erg prettig zaken doen

Altijd netjes geleverd.

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit, ben bezig met een kerstdorp bouwen voor mijn kleinkinderen, zijn er content mee.

Goeie service ruim assortiment

Eenvoudig bestellen en betalen. Binnen de 2 dagen geleverd. Zeer goede service