TRES BIEN

Jolie maisons plusieurs commandes tres tres bonne emballage reception rapide rien à redire je pense deja à repasser des commandes vivement NOEL prochain....... Je recommande deja Wishpel village autour de moi.

Onmiddellijk een bericht van de bestelling daarna wanneer levering komt en de bereikbaarheid van de firma

Zeer goed.

Makkelijk bestellen en een prima afhandeling van de betaling. Ik ben zeker zeer tevreden.

super rapide

tres bien

tolle produkte bezahlt, leider teils aber nicht mehr verfügbar....

hatte bei ihnen was bestellt und bezahlt. im nachgang kam dann die info, einige produkte seien leider nicht mehr verfügbar. ist aus meiner sicht ok, verfügbarkeit ist überall ein thema, aber dann bitte nicht zuerst die kunden dafür bezahlen lassen.....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dat kan ik nog niet zeggen want ik zet het pas met de volgende op

Snelle en correcte levering.

Juiste prijzen en goede levering.

Top bedrijf

Bestel vrij regelmatig via jullie alle spullen voor het kerstdorp snelle levering en goede service

Déception

1ers achats parfait.Deuxième commande : personnages mal terminés accessoires décollés peinture manquante à certains endroits Commande qui devait être remise contre signature à été tout simplement déposée dans la boîte à lettres. Déçue ++++

• Nous recommanderiez-vous? Non

fast and efficient service

I have bought a few pieces over the years and they have always treated me correctly. Serious and very correct company

Prima Erfahrung

Sehr interessante Preisen / schnelle Lieferung / korrekte Kommunikation

Geweldig!

Snel en goed!

Netjes verpakt

Alles goed

goede en snelle bezorging

Mooie aanbiedingen

Leuke kortingen en lekker op tijd binnen

Goed verpakt

Producten snel en goed verpakt Mooie aanvulling van mijn kerstdorp

zeer snelle afhandeling en levering

uitstekende hulp bij vragen online, bedankt.

p

pour une première fois tout est OK merci a confirmer

Goed en goede service

Meerdere keren besteld ook nu weer een snelle service

Perfecte levering

Goede ervaring snelle en perfecte levering. Alles naar wens verlopen.

Ik dank U voor de snelle afhandeling jammer dat het artikel niet meer leverbaar is .

Naar verwachting

Het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Bin Überrascht wie gut alles geklappt hat

Schnelle Lieferung sorgfältige Verpackung

Heel goed .

Het pakketje in goede orde ontvangen. En werd goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden was .. Goede service.

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ