Prima Service

Nadat ik de bestelling ontvangen had bleek het product defect te zijn. Na contact met de klantenservice te hebben gehad kon ik het product komen ruilen in de winkel. Prima afhandeling en zeker een aanrader.

Heel blij met de nieuwe dingen voor het kerstdorp.

vlotte afhandeling, op tijd bezorgd en de korting is mooi meegenomen, dus heel tevreden.

excellent site pour le choix et l'expédition rapide

Les maisons "Lemax" ont été envoyées rapidement dans un emballage parfait ! Je recommanderai certainement d'autres articles pour agrandir mon village de Noël !!!

prima werk

Zeer klant gericht en goed zijn er toch klachten word het direct goed opgelost.

rapidité

Mon problème a été rapidement résolu. Je vous en remercie

zeer goede kwaliteit

zeer goede kwaliteit. zeer snelle levering. goede communicatie. Mooie duidelijk website

Prima kwaliteit en snelle levering

De cable tram werkte niet bij installatie. Er ontbrak een magneet in de eindstop. Zaterdag gebeld en dinsdag werd de eindstop geleverd Top!

makkelijk bestellen, levering onvolledig

jammer dat bij ontbrekend artikel, dit pas wordt gemeld wanneer verzending reeds is gebeurd. met alle heen en weer geloop tot gevolg. Correcter had geweest te melden dat een uitverkocht artikel niet meer voorradig was VOOR levering zodat dit alles geannuleerd kon worden. wel gek dat je nog steeds op de website het artikel kan bestellen. ook hier zou dan de aanpassing van uitverkocht moeten staan. vind ik persoonlijk een beetje misleiden van de klant om toch ook maar andere artikels te kunnen verkopen. let wel, mijn beoordeling is enkel op dit gegeven gestaafd, niet op iets anders, want het was de eerste keer bestellen voor mij.

Ultra rapide

Bonjour. Commande passé hier matin et effectivement reçue comme promis aujourd'hui. Emballage soigné et article en parfait état. Rien à redire. Je suis absolument satisfaite de mon achat. Merci beaucoup. Céline

Great website

Second time ordering, love the village houses & figures

Na aankoop waren de producten al zeer snel geleverd. Net zoals in de beschrijving staat zijn de producten.

facile et rapide

Je suis tombée sur ce site en cherchant quelques personnages pour agrémenter mon petit village. J'ai trouvé ce site très bien fait et facile. avec des prix corrects et des frais de transport bien plus abordables que sur d'autres sites,du coup, je me suis lancée . Mon colis est déjà en route, je suis plus que satisfaite de cette première visite . Il ne me reste plus qu'à voir la qualité de la livraison. Pour l'instant , je reste sur une première impression plus que favorable.

Super toffe idems

Vlotte levering

Mijn besteld artikel bleek uitverkocht

Ik deed een bestelling op Wishpel-village. Maar de volgende dag kreeg ik melding dat tijdens het orderpicken het artikel uitverkocht bleek te zijn. Jammer dat de website niet up-to-date is qua voorraad.

Réactifs et fiables, c'est parfait

Je n'ai pas encore effectué beaucoup de commandes ce qui n’empêche de mettre cinqs étoiles mais pour l'instant c'est tout a fait conforme a mes attentes. Le catalogue est riche, les commandes arrivent sans le moindre problème et c'est bien l'essentiel. Seul petit bémol sur la communication, les promos affichées comme exceptionnelles sont en fait quasi permanentes.

Snelle levering, conforme prijzen.

Snelle levering, conforme prijzen

Figurines conformes aux images du site, livraison rapide : je suis enchantée

Je n'ai pas du tout été déçue et je recommanderai avec grand plaisir

keurig op tijd.

volgende keer wel minder plastic verpakking gebruiken.

Mooie website

Een zeer goede service.

Super Shop alles was ich brauche bekomme ich hier!

Einfach super guter Shop für Lemax! Hier bekomme ich alles was ich brauche für ein ordentliches Weihnachtsdorf!! Versand super schnell! Den Service musste ich bisher nicht in Anspruch nehmen. Weiter so!!! Gruß Ingo

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne webshop

Fijne en overzichtelijke webshop alleen vind ik dat je wel iets te lang moet wachten voor je de artikelen thuis hebt ...vrijdag een bestelling gedaan en dan dinsdag binnen vind ik wel beetje lang duren ...

très satisfait

livraison rapide et sav très professionnel

Produits reçu confirme à la photo

Malgré un petit soucis de délai dans la livraison je ne regrette pas mon achat. De plus le service par mail est rapide

Première commande

Très rapide un bon suivi commande correspond aux attentes

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ