Ja wadde dadde

Website is zo handig, moet echt eens vergelijken met andere websites voor Lemax artikelen. Je zal versteld staan. Correct en duidelijk. Zeer snelle levering naar België. Goedkoopste Lemax verkoper. Alweer erg tevreden met de aankoop. Vraagje? Wanneer 50% korting?

Hele goede service

Snelle levering, enkel jammer dat de verzendkosten naar België niet wegvallen als je voor een bepaald bedrag koopt. Eén artikel was stuk en er werd meteen een nieuw toegestuurd, zeer goede service dus.

Goeie site. Erg overzichtelijk

Snelle service.

très bon rapport qualité prix

le site offre de très beaux produits , à la base relativement chers mais les promos constantes les rendent accessibles voir par fois moins chers que dans les commerces c'est mon 2eme achat et je pense en faire d'autre afin de constituer une joli village de noël animé les livraisons sont rapides , juste dommage qu'elle ne se fassent pas à domicile , le point relais est à 15 mn de chez moi

Goede keuze, snelle levering

Alles wat ik besteld had was in voorraad en direct leverbaar. Volgende middag stond de koerierdienst al voor de deur.

Super tevreden

Wat je besteld de volgende goed verzorgt in huis. Super.

Snelle levering, super service!

Snelle levering, super service!

geweldig

bij de bestelling goed advies gekregen, goede kwaliteit / prijs verhouding. Keurig volgens afspraak afgeleverd stevig en goed verpakt.

mooie verzorgde verzeding

eerste keer, duidelijk omschreven producten, snelle levering chapo!!!!!!!!!!!

Goede ontvangt van mijn pakketje

Goede ontvangst van mijn pakketje

Tevreden

Ruim assortiment

tres bon rapport qualité prix

toujours très satisfaite pour le choix et la qualité

Mooie collectie en correcte afhandeling van mijn bestellingen.

Ik heb al diverse keren mooie artikels besteld. Mijn bestelling werd telkens snel en correct verwerkt en geleverd. Ik kan Wishpel-village aan iedereen aanbevelen.

Prima en snel

Prima service, Alleen moest ik een mailtje sturen met de vraag waar mijn bestel bevestiging met order nummer etc bleef. Deze kreeg ik vervolgens gelijk toegestuurd.

tres bon travail et service rapide

client depuis un petit moment et jamais déçu par vos prestations

Altijd snel en correct levering Aanbevelingen naar andere zeker weten

Leuke webshop

Leuke webshop met veel keuze aan artikelen en ook goede ideetjes om op te doen in de video's. Snelle levering... Tevreden dus.

Mooie artikelen, snel geleverd.

Geweldige site!

Alles werk super. Je bestelling komt netjes verpakt aan. Niks is beschadigd en het is er snel.

Een 10 op 10 bestaat niet daarom een 9 😉

Snelle levering , correct, veel op voorraad , mooi kerst dorp ter bezichtiging , perfecte service 2x online besteld en 1x in de winkel en het was gewoon perfect !

Laatste 2 bestellingen geen order bevestiging ontvangen en geen track en trace nummer, dat ben ik niet gewend ik hoop dat dat weer goed gaat komen. De geleverde artikelen zijn gewoon perfect en de levering ook.

snel en correct

keurig verpakt en snel geleverd

Goede en snelle levering

Mooie kwaliteit, snelle levering echt aan te raden

snelle en vlotte levering

BESTELLING HEEL VLOT VERLOPEN GEEN PROBLEMEN EN EEN VLOTTE LEVERING

Super ervaring!

Groot assortiment, nette prijzen, super service en snelle levering. Ik ben helemaal tevreden en kom zeker nog eens shoppen bij Wishpel Village.

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ