Al diverse bestellingen gedaan en alles correct afgehandeld. Bedrijf is aanbeveling voor iedereen.

Goede prijs, snelle levering en goede service

Sinds een paar jaar bestel ik de leukste uitbreidingen om ieder jaar weer een gezellig kerstdorp te kunnen bouwen bij Wishpel-village. Ik ben bijzonder tevreden. Ook als er iets niet goed werkt na ontvangst is de service snel en goed. Zelfs als de verpakking al voor een deel gebruikt hebt voor de basis van het dorp. Hun advies: "dan stuur je het defecte exemplaar toch gewoon terug wanneer je het vervangende exemplaar hebt ontvangen." Echt top!

Goede service, snelle levering

Wederom zeer tevreden, de klantenservice speelt zeer goed in op de wensen van de klant, snelle levering, mooie en leuke producten voor een goede prijs.

0p zich ben ik tevreden.

Maar het bestelde was in een veel te grote doos ingepakt alles zat los in de doos en rolde alle kanten op gelukkig niets kapot gegaan voor de rest snelle levering en het staat nu te pronken in mijn dorp .

Goede website met mooie aanbieding

Mijn ervaring met Wishpel-village is heel erg goed. Ze hebben mooie aanbiedingen en goede prijzen. Zeker een aanrader om de site te bekijken en iets te bestelling. De bestelling wordt netjes verpakt en komt conform afspraak op tijd binnen. Jammer dat het bedrijf zo ver weg ligt, zou best eens willen gaan kijken.

Goede levering met korting

Altijd de artikelen die ik wil en de volgende dag geleverd voor de scherpste prijs

Doet wat het beloofd

Kan niet beter

Ik had wat gekocht Maar zocht nog contact via mail want er lukt ons iets niet om open te klappen en via de mail top geholpen Zeer tevreden kom vast nog x teug bij ze

Top service van een top bedrijf!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en hier super tevreden over! Wat een snelle levering, ontzettend blij mee! Top bedrijf :)!

top service

ik heb vorig jaar huisjes en figuren gekocht en ben zo tevreden ga volgende week weer bestellen

Heel goed!

Ik heb verlichting besteld en supersnel ontvangen. Wat wil je nog meer?

Top winkel

Vorig jaar begonnen met het bouwen van een kerstdorp , nu een jaar later inmiddels 2 keer zo groot , zeer leuke hobby . Bij whispel webshop heb ik al veel besteld voor de inrichting en oppbouw van mijn dorp , zeer tevreden over de snelle levering , goede prijsstelling en goede service . Top winkel !!!

super!

alles in orde, snelle levering. Leuke spullen

Zeer vlotte en correcte service. Uitstekend!

Prima webshop. Ruime keuze en elk jaar worden we verrast door vele nieuwigheden. Gemakkelijk te bestellen. Levering gebeurt heel correct, producten zijn heel goed ingepakt in soms gerecycleerd materiaal (top een firma die ook denkt aan het milieu). Bij het uitpakken was één figuurtje beschadigd. Na contactname met klantenservice werd dit kosteloos vervangen. Whispel-village staat voor echte, trouwe service!

Veel keus, snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering alles perfect verpakt Super prijs verhouding Kan niet beter

Zeer goede ervaring

Snelle levering en ook goed verpakt.

ben erg tevreden

Dit jaar ben ik begonnen met een kerstdorp. Op de website veel keus. De snelle bezorging en de korting is ook leuk. Wat ik mis is een lijstje met artikelen om te bestellen bij een filmpje. Nu moet ik de hele website afzoeken naar bv. de juiste lampjes. Maar ben zeer tevreden.

goede en snelle service TOP

goed 100%

Super goed verpakt en heel en snel geleverd ook goede en duidelijke info gekregen

Zie boven

Super efficace

Au top

Uitmuntend

Al een aantal jaren klant, en elke keer weer uitstekend alles goed verzorgd top. 👍🏻

Mooie en duidelijke website, snelle en juiste bezorging.

Goede service snelle levering

Goede service. Er was een product (nog) niet op voorraad. Ik werd keurig geïnformeerd dat het product later in die week geleverd zou worden. Alles werd in een keer uitgeleverd toen het product binnen kwam.

prima kwaliteit

ben zeer tevreden mooi product en snelle levering. prachtig

2 Kreekweg

Hellevoetsluis 3223LJ