Zeer ruime collectie snelle levering

Nu 3 maal iets gekocht bij wishpel village en elke keer een snelle en juiste levering.

Doen wat ze beloven !!

Top service, door een fout van mijzelf, op gelost door Peten met één telefoontje !! Super bedankt!

Prima artikelen, snelle levering

Uitstekende website, overzichtelijk, prima op te navigeren. Snelle opvolging na bestelling. Ik geloof alleen niet in de beloofde kortingen. Deze krijg je overal. Beter is om eens een keer echte korting te verstrekken.

Prachtige modellen en uitstekende service

Mijn bestellingen werden steeds zeer nauwkeurig opgevolgd en de verzending van de modellen was steeds uitstekend ingepakt en het tijdstip van de levering was perfekt vermeld. Bedankt voor de goede service

alles prima afgewerkt.

overzichtelijke site. De bestelling keurig op tijd afgeleverd. goed verpakt. ik ben tervreden.

Vlotte levering, alles correct.

Aangename en duidelijke webshop Vlotte levering Goede communicatie

Goede prijs snelle levering en goed verpakt

Snelle levering. Extra korting bij voorverkoop. Kan je elke maand wat bestellen. Hoef je niet alles in een keer te bestellen.

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijkheid was top, en de levering was ook prima.

ik ben heel tevreden

ik ben heel tevreden over de aankoop en de service.

Zeer vriendelijk

Ik had een bestelling geplaatst en voldeed niet dus gebeld en kon het zonder probleem veranderen en kreeg heel snel het verschil terugbetaald super service

Perfecte service en levering!

Op zondag mijn kersthuisjes besteld en deze zijn een dag later al netjes geleverd! De huisjes waren zeer goed ingepakt waardoor er eigenlijk niks mee kan gebeuren tijdens het transport wat erg fijn is omdat de huisjes breekbaar zijn. Top site, hier ga ik zeker vaker bestellen!!

Uitstekende service

Bestelling snel en correct geleverd. Na twee weken haalde ik mijn bestelde lemax lantaarntjes uit de verpakking en bleek 1 lantaarntje stuk te zijn. Contact opgenomen en nog diezelfde dag werden mij kosteloos nieuwe lantaarntjes opgestuurd die ik de dag erna al in huis had. Top service!

Snelle levering, super service en niet duur!

Helaas was het geleverde product beschadigd tijdens het vervoer. Werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg retoursticker om kosteloos te ruilen. Nieuw product werd per omgaande geleverd. Super!

super goede service

Bij wishpel-village weten ze wat service is!

Super kwaliteit en snel geleverd.

Ik kan mij ervaring delen het zij goede spullen en goeden kwaliteit. Ben er erg tevreden over en heel aan gekomen. Zal het ideren aanbevelen.

Volledig tevreden!

Snelle levering. Veel keus. Zeer verzorgd.

Zeer snel geleverd

De kerst poppetjes zijn net in het echt net zo als op de sait

Snelle levering goed verpakt top

Doen wat ze beloven snelle levering top

perfecte levering

snelle levering,degelijk verpakt,doen wat ze beloven.

Perfect, snel, goede bezorging en verzorgd!

Een zeer overzichtelijke webshop, wat het kiezen en bestellen zeer gemakkelijk en eenvoudig maakt. Daarnaast een supersnelle en een goed verzorgde levering, wat bij kerstspulletjes toch een vereiste is! Top!

Perfecte service, mooie artikelen!

Weer een paar prachtige aanwinsten voor het kerstdorp van mijn lief gekocht. Aan mijn vraag of het in geval van uitzondering ingepakt kon worden werd voldaan, super netjes! En snel bezorgd. Fijne ervaring dus!

Vandaag besteld morgen in huis!!!

Mijn ervaring? Super goed, ga hier zeker nog wat vaker iets bestellen.

fantastisch

super service . snelle levering goed verpakt leuke aanbiedingen en kortingen waardoor wij ons dorp weer kunnen uitbreiden . voor de kerst zeker nog een bestelling

fantastisch

2 Kreekweg